Σπουδαίος Αλιασίμ, έριξε νοκ-άουτ τον Αλκαράθ (vids)

Η ξέφρενη πορεία του φοβερού Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, δεν λέει να σταματήσει. Ο 22χρονος Καναδός, κέρδισε σαν σε περίπατο και τον Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο διαδοχικό τελικό του στο Tour!

Σε τρομερή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Νο9 τενίστας του κόσμου, μετράει πλέον 12 σερί νίκες και έχει κερδίσει 24 από τα τελευταία 27 sets που έχει παίξει σε Φλωρεντία, Αμβέρσα και Βασιλεία.

Τις δυο προηγούμενες εβδομάδες, στέφθηκε πρωταθλητής στα 250άρια της Ιταλίας και του Βελγίου και το Σάββατο (29/10) έκανε ακόμη μια ηχηρή δήλωση,

κερδίζοντας με σπουδαία εμφάνιση, τον κορυφαίο του κόσμου.

Μετά από 82 λεπτά αγώνα, ο Αλιασίμ επικράτησε του Αλκαράθ με 6-3, 6-2, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ΑΤΡ 500 τουρνουά της Βασιλείας και την Κυριακή (30/10) θα διεκδικήσει τον 4ο φετινό του τίτλο, απέναντι στον προερχόμενο από εννέα σερί νίκες, Χόλγκερ Ρουν!

GOD MODE FELIX

The moment @felixtennis defeated world No.1 Alcaraz in Basel – his third win over the Spaniard in as many meetings!#SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/cL0IEPnVEb

Tennis TV (@TennisTV) October 29, 2022

Για να κερδίσει τον 19χρονο Ισπανό στα ημιτελικά του Swiss Indoor, ο Φίλιξ χρειάστηκε να έχει σε τρομερή κατάσταση το σερβίς του.

Το κράτησε ανέπαφο, κερδίζοντας 38/51 πόντους πίσω από αυτό και βγάζοντας μερικούς υπέροχους winners, από τη θέση της επιστροφής, “έσπασε” τρεις φορές το σερβίς του ανήμπορου να αντιδράσει, Αλκαράθ.

Felix is in charge

Auger-Aliassime 6-2 4-2 Alcaraz@felixtennis | #SwissIndoorsBasel pic.twitter.com/HnmTlbs031

ATP Tour (@atptour) October 29, 2022

Με 23 winners και εννέα αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε την αναμέτρηση ο Αλιασίμ, ο οποίος ανάγκασε τον αντίπαλό του, μόλις σε οκτώ winners. Αυτήν, ήταν η 2η νίκη του Καναδού επί του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Ο Αλκαράθ, γνώρισε την 3η του ήττα σε επτά ματς, μετά την κατάκτηση του US Open και πηγαίνει με όχι σε τόσο καλή ψυχολογία, να αγωνιστεί στο τελευταίο Masters της χρονιάς, λίγο πριν το μεγάλο ραντεβού των ΑΤΡ Finals.

SWISS INDOOR BASEL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Σπουδαίος Αλιασίμ, έριξε νοκ-άουτ τον Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα