Paris Masters: Παρέα στο διπλό Τσιτσιπάς και Ρουν (draw)

Μετά την κλήρωση του μονού στο Masters του Παρισιού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε και το πιθανό μονοπάτι του στο ταμπλό του διπλού, όπου θα αγωνιστεί παρέα με τον 19χρονο Δανό, Χόλγκερ Ρουν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, θα έχει δύσκολη εβδομάδα στο Bercy, στην προσπάθεια που θα κάνει να φτάσει μέχρι τέλους στο μονό και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του τις τελευταίες εβδομάδες, θα δώσει το παρών στο ταμπλό του διπλού, στην Πόλη του Φωτός.

Τσιτσιπάς και Ρουν, αγωνίστηκαν παρέα και στο Masters του Σινσινάτι,

πριν μερικές εβδομάδες, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ως αντίπαλοι, οι δυο φίλοι τέθηκαν αντιμέτωποι πριν λίγες ημέρες, στον τελικό του Stockholm Open (ATP 250), όπου ο Δανός κατέκτησε τον τίτλο.

Στον 1ο γύρο του Paris Masters, το δίδυμο Τσιτσιπά/Ρουν, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει το δίδυμο των Σεμπάστιαν Μπάεζ/Άλμπερτ Ράμος Βινόλας.

Εφόσον προκριθούν στον 2ο γύρο, θα πέσουν πάνω στο Νο8 δίδυμο του ταμπλό, που αποτελείται από τους Ίβαν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ. Τσιτσιπάς και Ρουν, βρίσκονται στο μισό του κορυφαίου διδύμου στο Tour (Ραμ/Σάλμπσουρι), που ηγείται και του ταμπλό.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Παρέα στο διπλό Τσιτσιπάς και Ρουν (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα