Βέκιτς: “Αρκετές φίλες μου θέλουν να κερδίσω την Κουντερμέτοβα”

Η Ντόνα Βέκιτς συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της τελευταίας εβδομάδας, με τη φιναλίστ του Σαν Ντιέγκο να επικρατεί στην πρεμιέρα της στο Guadalajara Open της Βραζιλιάνας Λάουρα Πιγκόσι με 6-4, 6-1 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στις “16” του τουρνουά. 

Αυτή ήταν η 7η νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια για την Νο47 του κόσμου, η οποία στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα, μια αναμέτρηση που θα τραβήξει πολλά βλέμματα καθώς η Ρωσίδα αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης για τα WTA

Finals καθώς βρίσκεται στο Νο9 του Race

Μια από αυτές είναι η Μαρία Σάκκαρη που τα ξημερώματα της Τετάρτης κέρδισε τη Μάρτα Κόστιουκ στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση και πλέον περιμένει τα…καλά νέα από τη φίλη της Βέκιτς, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η τενίστρια από την Κροατία.

“Η Βερόνικα παίζει πολύ καλά και ξέρω ότι παλεύει για να μπει στους τελικούς.”, δήλωσε η Βέκιτς μετά τη νίκη της. “Θα προσπαθήσω να τη σταματήσω για μένα φυσικά, αλλά και για χάρη των φίλων μου που βρίσκονται ακριβώς πίσω της στο Race και που σίγουρα θέλουν να κερδίσω.”

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Βέκιτς: “Αρκετές φίλες μου θέλουν να κερδίσω την Κουντερμέτοβα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα