Σάκκαρη: “Θέλω να μείνω μέχρι το τέλος στο τουρνουά”

Η Μαρία Σάκκαρη άφησε πίσω τις τρεις συνεχόμενες ήττες και επικρατώντας στην πρεμιέρα της στο Guadalajara Open απέναντι στη Μάρτα Κόστιουκ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά της WTA του επόμενου μήνα στο Τέξας. 

Μετά το τέλος του αγώνα η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε στον κόσμο που στάθηκε δίπλα της καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της δύσκολης αναμέτρησης, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνει για να προχωρήσει όσο μπορεί στο τελευταίο 1000άρι τουρνουά της σεζόν.

“Κατάγομαι από μια χώρα που είναι πολύ μακριά και

πραγματικά εξεπλάγην που πήρα αυτή την αγάπη από κάθε Μεξικανό σε αυτό το τουρνουά.”, δήλωσε στην on-court συνέντευξη. 

“Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Θα προσπαθήσω να απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ αυτή την εβδομάδα γιατί πραγματικά θέλω να μείνω μέχρι το τέλος. Μου αρέσει πολύ αυτό το μέρος.”, είπε η Ελληνίδα τενίστρια. 

Η Σάκκαρη συνεχίζει να ελπίζει για την πρόκριση στα WTA Finals με την κυριότερη αντίπαλό της, Βερόνικα Κουντερμέτοβα να αγωνίζεται στον πρώτο αγώνα της απέναντι στη φορμαρισμένη και φιναλίστ του Σαν Ντιέγκο της περασμένης εβδομάδας, αλλά και πολύ καλή φίλη της Σάκκαρη Ντόνα Βέκιτς.

Όσο για την Νο6 του κόσμου, θα περιμένει να μάθε την επόμενη αντίπαλό της από την αναμέτρηση της Πολωνής, Μαγκνταλένα Φρεχ κόντρα στην Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς, η οποία έχει επίσης ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Τέξας. 

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Σάκκαρη: “Θέλω να μείνω μέχρι το τέλος στο τουρνουά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Θέλω,sakkari, “thelo