Ιταλία: Στο κυρίως ταμπλό ο Σακελλαρίδης

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων Fortevillage ITF Trophy το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Σάντα Μαργκερίτα της Ιταλίας. 

Για να φτάσει στο κυρίως ταμπλό ο 18χρονος Έλληνας τενίστας και Νο1 του κόσμου στην κατάταξη της ITF, χρειάστηκε να κερδίσει δύο Ιταλούς στα προκριματικά, επικρατώντας στον 1ο γύρο του Λούκα Παρέντι με 6-1, 7-6(3), ενώ στον “τελικό” κέρδισε τον Τζιαλούνκα Ντι Νικόλα με 6-3, 7-6(3).

Στον

1ο γύρο του κυρίως ταμπλό ο Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον 3ο κατά σειρά Ιταλό, τον 18χρονο και Νο531 του κόσμου, Γκαμπριέλε Πιράινο. 

Ο Σακελλαρίδης θα αγωνιστεί και στα διπλά του τουρνουά μαζί με τον 16χρονο αδελφό του Δημήτρη, όπου θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Ιταλούς Ντανιέλε Μινιγκίνι και Νικόλο Κλαβαρέλα. 

Στο τουρνουά αγωνίστηκε και ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέλφια, Μιχάλης Σακελλαρίδης με τον 21χρονο να επικρατεί στον 1ο γύρο των προκριματικών του Ιταλού Φραντσέσκο Λουίτσι με 7-6(4), 6-3, αλλά να χάνει στις λεπτομέρειες από τον Γερμανό Μάικ Λοτσιζάνο με 6-3, 4-6, 10-7.

The post Ιταλία: Στο κυρίως ταμπλό ο Σακελλαρίδης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα