Γουαδαλαχάρα: Νίκες για Αντρέσκου, Γκαρσία, Κασάτκινα (vid)

Μπιάνκα Αντρέσκου, Καρολίν Γκαρσία και Ντάρια Κασάτκινα, εξασφάλισαν την είσοδό τους στους “16” του Guadalajara Open στο Μεξικό με τις δύο τελευταίες να ισχυροποιούν τη θέση τους για πρόκριση στο WTA Finals του Τέξας.

Η δεύτερη ημέρα των αγώνων στο 1000αρι της Γουαδαλαχάρα, ολοκληρώθηκε με μια φοβερή νίκη της Καρολίν Γκαρσία επί της Ρεμπέκα Μαρίνο, με την 29χρονη Γαλλίδα Νο6 στη WTA Race, να επικρατεί 6-7(2), 6-3, 7-6(5)

κόντρα στην qualifier Καναδέζα.

Παρά τους 24 άσους της Μαρίνο και την απώλεια του προβαδίσματος με 4-2 games στο καθοριστικό σετ, η Γκαρσία κατάφερε να ολοκληρώσει μια εντυπωσιακή ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Guadalajara Open όπου θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Μπένσιτς-Στίβενς.

Λίγο νωρίτερα, η Ντάρια Κασάτκινα που καταλαμβάνει την 7η θέση της WTA Race, δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Λιν Ζου, επικρατώντας με 6-1, 6-2 της Κινέζας και θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μερτένς-Καλίνσκαϊα για την είσοδο στα προημιτελικά της WTA 1000 διοργάνωσης.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και η πρωταθλήτρια του US Open 2019 και πρώην Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπιάνκα Αντρέσκου η οποία κέρδισε με το εντυπωσιακό 3-6, 6-2, 6-0 την Πέτρα Κβίτοβα, σβήνοντας κάθε ελπίδα της Τσέχας για πρόκριση στο WTA Finals.

Η 23χρονη Καναδέζα, Νο59 πλέον στον κόσμο, προκρίθηκε στον 3ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Πέγκουλα-Ριμπάκινα.

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Γουαδαλαχάρα: Νίκες για Αντρέσκου, Γκαρσία, Κασάτκινα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα