Βαριά ήττα στην επιστροφή για τον Τιμ (vids)

Μετά τον Στάνισλας Βαβρίνκα, και ο Ντομινίκ Τιμ ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στο δυνατό Τσάλεντζερ τουρνουά της Μαρβέγιας.

Ο Αυστριακός, πρώην Νο3 και νυν Νο50 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κέρδισε μόλις επτά games από τον Πέδρο Κατσίν (Νο228) και ηττήθηκε με 6-3, 6-4, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, μετά από εννέα μήνες απραξίας.

En su regreso

al circuito, Dominic Thiem cayó ante Pedro Cachin por 6-3 y 6-4 en el #ATPChallenger de Marbella. pic.twitter.com/N3oZITbXB8

— Respiro Tenis (@Respiro_Tenis) March 29, 2022

Από τον Ιούνιο του 2021 είχε να αγωνιστεί στο Tour ο Τιμ, που τελευταία φορά είχε παίξει στο grass court τουρνουά της Μαγιόρκα.

Του έλειπε εμφανέστατα ο αγωνιστικός ρυθμός και στο 1ο set απειλήθηκε με bagel, όταν ο Αργεντινός αντίπαλός του προηγήθηκε με 5-0. Αν και προσπάθησε να επανέρθει στη διεκδικήση, μειώνοντας σε 5-3, ο Τιμ δεν ήταν ο… εαυτός του.

Δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ρυθμό στο ματς, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 1/7 break points, δεν θα μπορούσε να ζητήσει περισσότερα από το ματς.

Το σερβίς του δεν ήταν σε καλή κατάσταση, με τον Κατσίν να του κάνει τρία breaks και η 1η ήττα του Τιμ, μετά από εννέα μήνες, ήρθε πιο εύκολα από το αναμενόμενο.

MARBELLA CHALLENGER DRAW l OOP (-1h)

The post Βαριά ήττα στην επιστροφή για τον Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα