Miami Open: Ξημερώματα Τετάρτης το Τσιτσιπάς – Αλκαράθ

Το Miami Open μπαίνει στην τελική του ευθεία με το πρόγραμμα της Τρίτης (29/3) να περιλαμβάνει τα παιχνίδια της φάσης των “16” για τους άντρες, αλλά και την 1η δόση από τα προημιτελικά στο γυναικείο ταμπλό. 

Οι 8 αναμετρήσεις στο αντρικό ταμπλό παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο αυτή που ξεχωρίζει είναι αυτή του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, ένα παιχνίδι που αναμένεται να ξεκινήσει στις 02:00GR. 

Τσιτσιπάς και Αλκαράθ θα συναντηθούν μετά από το περασμένο US Open με τον

Ισπανό να κάνει τη μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τον Έλληνα τενίστα στα 5 sets. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει και πλέον ο Αλκαράθ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο “εκρηκτικούς” και φορμαρισμένους παίκτες στο Tour με ρεκόρ 14-2 αυτή τη σεζόν.

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς (17-6), ο οποίος θα αγωνιστεί για 3η σερί φορά στους “16” της διοργάνωσης, μετά την πειστική εμφάνιση απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ, θέλει να πάρει τη δική του ρεβάνς για τον αποκλεισμό στη Νέα Υόρκη παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Στα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών στο γυναικείο ταμπλό, η “χρυσή” Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσις και παίξει απέναντι στην Ντάρια Σάβιλ, ενώ η Ναόμι Οσάκα θα αντιμετωπίσει την φιναλίστ του Australian Open, Ντανιέλε Κόλινς. 

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Ξημερώματα Τετάρτης το Τσιτσιπάς – Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα