Με προσεκτικά βήματα η επιστροφή του Μάρεϊ στο γρασίδι

Ο Άντι Μάρεϊ έχει ανακοινώσει νωρίτερα στη σεζόν, ότι δεν θα αγωνιστεί στη φετινή clay-season, προκειμένου να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για την grass-season και φυσικά το Wimbledon στο οποίο θέλει να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί. 

Μετά από τα δύο 1000άρια σε Indian Wells και Miami Open, ο πρώην Νο1 του κόσμου ξεκίνησε ήδη τις προπονήσεις του με τον νέο του προπονητή (συνεργάζονται για 3η φορά) Ίβαν Λεντλ, με τον οποίον και θα παραμένουν

στις ΗΠΑ για το επόμενο διάστημα. 

Αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί για το πότε και σε ποιο τουρνουά (γρασίδι) θα επιστρέψει, ο 34χρονος σκέφτεται να το κάνει με πολύ προσεκτικά βήματα. Μάλιστα υπάρχει σκέψη να ξεκινήσει την grass-season αγωνιζόμενος στο Surbiton Trophy (ATP Challenger), στο οποίο τελευταία φορά που συμμετείχε (2004) ήταν 17 ετών και Νο554 του κόσμου.

“Αυτός είναι ο λόγος για τους οποίους θέλω να έχω μια μακρά περίοδο προπόνησης, για να προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου ανταγωνιστικό ξανά απέναντι στους κορυφαίους.”, είχε πει μετά τον αποκλεισμό του από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο Miami Open. 

Σε περίπτωση που ο Μάρεϊ παίξει στο Surbiton Trophy, αυτή θα είναι η 18η συμμετοχή του σε τουρνουά ATP Challenger και η 4η από το 2019. 

The post Με προσεκτικά βήματα η επιστροφή του Μάρεϊ στο γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα