Τσιτσιπάς: “Μεγάλη πρόκληση ο Αλκαράθ” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του, πέτυχε την 8η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Άλεξ ντε Μινόρ και σφράγισε το μεγάλο ντέρμπι στη φάση των “16” του Miami Open απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

Οι δύο νεαροί τενίστες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι μετά τη συγκλονιστική τους μονομαχία στον 3ο γύρο του US Open 2021, όταν ο χαρισματικός Ισπανός είχε κερδίσει με 6-3, 4-6, 7-6(2), 0-6, 7-6(5) τον Έλληνα πρωταθλητή, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις

του τελευταίου Major της περσινής χρονιάς.

Βέβαια, η εξέλιξη και τα αποτελέσματα του Αλκαράθ, επιβεβαίωσαν ότι εκείνη η νίκη μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Ισπανός που σε ένα μήνα κλείνει τα 19 του χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν με τίτλο στο Rio Open και συνολικό ρεκόρ 14-2, έχοντας ηττηθεί μόνο από τους Ναδάλ και Μπερετίνι.

Γι’αυτό και οι δηλώσεις αναγνώρισης από τον Τσιτσιπά, μετά το σφράγισμα του μεταξύ τους ντέρμπι.

“Θα προσπαθήσω να παλέψω. Είναι σπουδαίος παίκτης. Για μένα θα είναι μεγάλη πρόκληση. Μου αρέσουν αυτές οι προκλήσεις. Θα προσπαθήσω να δώσω τη ψυχή μου εκεί έξω και να τα δώσω όλα” είπε ο Στεφ για το παιχνίδι με τον Αλκαράθ την Τρίτη (02:00GR ξημερώματα Τετάρτης).

Gonna be a lot of soul when Stefanos and Carlos battle on Tuesday evening.

@TennisTV pic.twitter.com/fDz1cmqDRj

Tennis Majors (@Tennis_Majors) March 29, 2022

MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Τσιτσιπάς: “Μεγάλη πρόκληση ο Αλκαράθ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα