Τζούντι Μάρεϊ: “Ο Άντι θα επιστρέψει στο τένις”

Η μητέρα του Άντι Μάρεϊ, Τζούντι, σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε πως ο Βρετανός τενίστας, παρότι στην αρχή της φετινής σεζόν αποκάλυψε πως θα εγκαταλείψει το τένις, δεν πιστεύει πως θα το κάνει τελικά, και θα επιστρέψει δριμύτερος στο άθλημα…

Ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, είχε δηλώσει πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, πως τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν στο ισχίο του δεν τον αφήνουν να δουλέψει όπως θέλει, χωρίς πόνο.

Επεσήμανε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν την πρεμιέρα του στη

Μελβούρνη, πως κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο τουρνουά της καριέρας του θα είναι το φετινό Wimbledon.

Η μητέρα του πάντως, Τζούντι, έχει διαφορετική άποψη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο SkySports, είπε πως πιστεύει ότι ο Άντι θα επιστρέψει στο τένις μετά την εγχείρηση που έκανε τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω πως θα επιστρέψει στο τένις ο Άντι, αν και φοβάται πως δεν είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, έχει πολλές και διαφορετικές ασχολίες στη ζωή του, έχει πολλές εναλλακτικές ακόμη κι αν δεν συνεχίσει στο τένις πάντως.

Το πιο σημαντικό είναι να μην πονάει όπως πονούσε τους τελευταίους 20 μήνες. Έχει μια οικογένεια, είναι νέος ακόμη και πρέπει να σκεφτεί καλά για την ποιότητα ζωής που θα έχει, αν επιστρέψει τελικά στο τένις.

Εγώ πάντως, θεωρώ πως θα κάνει την προσπάθεια να αγωνιστεί κανονικά τους επόμενους μήνες στο Tour”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζούντι Μάρεϊ: “Ο Άντι θα επιστρέψει στο τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα