Λημνιός: "Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε μέχρι το τέλος"

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports, λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ.

"Όλοι οι παίκτες είμαστε σε καλό επίπεδο. Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο, ο Άρης είναι ποιοτική ομάδα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε τον πρώτο λόγο, καθώς είμαστε καλύτερη ομάδα με ποιότητα."

Για
τη σχέση του παιχνιδιού της Κυριακής με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

ΠΑΟΚ έκανε λίγες αλλαγές, υπάρχει χημεία μεταξύ των παικτών. Είναι ένα ντέρμπι, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το κρίσιμο σημείο του ματς.

"Θα πάει στη δύναμη, οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη. Η ομάδα μας πετυχαίνει πολλά γκολ και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Η ομάδα που θα είναι αποτεελσματική, θα πάρει και τη νίκη. "

Για τις λύσεις που έχει βρει επιθετικά ο ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς.

"Ο Πρίγιοβιτς μπορούσε να σκοράρει ανα πάσα στιγμή μέσα στην περιοχή, αλλά δεν ήταν τόσο συμμετοχικός. Οι υπόλοιποι παίκτες ακόμα και ο Σβιντέρσκι, που ήρθε τελευταία, είναι περισσότερο συμμετοχικοί, γι' αυτό και δίνουν πολλές λύσεις. "

Για το αν οι παίκτες σκέφτονται το αήττητο πρωτάθλημα.

"Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Το αποδείξαμε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας πολλά γκολ επί του Απόλλωνα. "

Για τη σχέση με τον προπονητή.

"Υπάρχει χημεία και πολύ καλή σχέση με τον προπονητή μας. Όλα πρέπει να είναι με μέτρο και πρέπει να τον σεβόμαστε. Αυτό το κλίμα είναι μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ."
Keywords
Τυχαία Θέματα