Τζόκοβιτς: Στα 107.482 δολάρια πωλήθηκε η εμβληματική ρακέτα του 2016

Η εμβληματική ρακέτα του Νόβακ Τζόκοβιτς από τον τελικό του Roland Garros του 2016 πωλήθηκε σε δημοπρασία με την τιμή της να ξεπερνάει τα φτάνει στα 107.482 δολάρια. Αναμφίβολα ήταν μια ιστορική στιγμή για τον Σέρβο, ο οποίος με αυτόν τον τίτλο ολοκλήρωνε το Career Grand Slam (είχε πλέον κατακτήσει όλα τα Slam από τουλάχιστον μία φορά), ωστόσο δεν φρόντισε να κρατήσει τη

ρακέτα του. 

Αντίθετα, την πέταξε στο πλήθος με την Άμπι Ντόχερτι να είναι η μεγάλη τυχερή. “Έγιναν όλα σε αργή κίνηση. Απλά την πέταξε στον κόσμο και ερχόταν προς το μέρος μου.”, είπε η Ντόχερτι. 

“Χτύπησε στο χέρι μου και έπεσε στο έδαφος. Κινήθηκα γρήγορα κι αφού έβαλα το πόδι μου πάνω της μετά την κράτησα σφιχτά. Μετά τον αγώνα κατέβηκα τρέχοντας να τον προλάβω για την υπογράψει, αλλά δεν τα κατάφερα.”

Η Ντόχερτι κράτησε για χρόνια τη ρακέτα όπου αποφάσισε να τη βγάλει σε δημοπρασία. Η ρακέτα είχε τεθεί προς πώληση στον ιστότοπο δημοπρασίας SCP με αρχική τιμή 50.000 δολάρια. Ωστόσο η τελική τιμή πώλησης έφτασε τα 107.482 δολάρια το οποίο είναι το δεύτερο υψηλότερο ποσό που δαπανήθηκε πότε για μια ρακέτα τένις μετά από τα 125.000 δολάρια της ξύλινης ρακέτας της Bille Jean King από τον διάσημο αγώνα της εναντίον του Μπόμπι Ριγκ το 1973.

The post Τζόκοβιτς: Στα 107.482 δολάρια πωλήθηκε η εμβληματική ρακέτα του 2016 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα