Τάιλι: “Θα είναι κοντά μας ο Κύργιος είτε παίξει είτε όχι”

Τη σιγουριά πως θα βρίσκεται στη Μελβούρνη για το Australian Open εξέφρασε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Κρέιγκ Τάιλι, χωρίς ωστόσο να είναι τόσο αισιόδοξος για το αν θα αγωνιστεί ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Παράλληλα, ανέφερε το πόσο θα ήθελε να τον δει ξανά στο κορτ, μιας και είναι ένας παίκτης που λατρεύει να βλέπει το κοινό, ενώ σχολίασε και την επερχόμενη επιστροφή του Ράφαελ Ναδάλ στο Tour.

“Η

ενημέρωση για την κατάστασή του εξελίσσεται μέρα με τη μέρα. Εκείνος είναι ο αρμόδιος για να μιλήσει γι’ αυτό, πάντως θα βρίσκεται κοντά μας είτε παίξει είτε όχι. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει, γιατί είναι ένας παίκτης που λατρεύει να βλέπει το κοινό. Μας αρέσει να βλέπουμε τον Νικ και λατρεύουμε να τον έχουμε κοντά μας”.

Σχετικά με τον Ναδάλ, είπε: Είναι διασκεδαστικό να μιλάς με τον Ράφα, γι’ αυτό είναι υπέροχη αυτή η δουλειά. Τι όμορφος άνθρωπος! Ανησυχούσε αρκετά για το αν θα ήταν έτοιμος να παίξει και γι’ αυτό δεν ήθελε να δεσμευτεί και να απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Είναι όμως υγιής, προπονείται καλά, παίζει σαν… Ράφα. Απλά ήθελε να είναι σίγουρος πως θα είναι σε θέση να έρθει και να αγωνιστεί”.

The post Τάιλι: “Θα είναι κοντά μας ο Κύργιος είτε παίξει είτε όχι” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάιλι, “Θα, Κύργιος,taili, “tha, kyrgios