Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θέλει να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο”

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε για την επερχόμενη επιστροφή του Ράφα στην αγωνιστική δράση, τονίζοντας ότι μπορεί τα πόδια του, και γενικότερα το σώμα του, να μην είναι όπως 10 χρόνια πριν, αλλά η αποφασιστικότητά του παραμένει ίδια, ώστε να παίζει σε υψηλό επίπεδο.

“Έχει τη θέληση να είναι ακόμα εδώ, του αρέσει το τένις, του αρέσει ο ανταγωνισμός, του αρέσει το παιχνίδι. Είναι όνειρό του να παίξει τα τουρνουά που αγαπά για μια τελευταία φορά. Όσο περισσότερο παίζει, τόσο πιο ανταγωνιστικός θα είναι.

Γνωρίζουμε

ότι τα πόδια του δεν είναι τα ίδια όπως πριν από 10 χρόνια, αλλά στο κεφάλι του τίποτα δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθεί να έχει την ίδια αποφασιστικότητα”.

“Αυτό που ονειρεύεται είναι να κάνει μια καλή χρονιά, να προσπαθήσει να παίξει ξανά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ξέρει ότι θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο… Αλλά το όνειρό του είναι να προσπαθήσει να είναι ξανά εδώ.

Ειδικά να παίξει ξανά στο Παρίσι. Αν το σώμα του είναι καλά, πιστεύει ότι θα έχει την ευκαιρία να κάνει πραγματικά σπουδαία πράγματα στο Roland Garros”.

“Επιστρέφει στις προπονήσεις με καλή ένταση, με το πιο σημαντικό πράγμα να είναι το όνειρό του, δηλαδή να παίξει ξανά στο Γαλλικό Όπεν.

Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε να αποσυρθεί, για έναν απλό λόγο, τον οποίο μου έχει πει πολλές φορές. Δε θέλει να αποσυρθεί με την αίσθηση ότι είναι τραυματίας”.

The post Τόνι Ναδάλ: “Ο Ράφα θέλει να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα