Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ και γιατί ο μεγαλύτερος ατζέντης ποδοσφαίρου στον κόσμο τον ήθελε στον Πειραιά

Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και γιατί ο Ζόρζε Μέντες τον ήθελε στον Πειραιά σαν… τρελός.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τον 57χρονο Πορτογάλο να παρουσιάζεται επίσημα την Τρίτη από τους ερυθρόλευκους.

Ο Καρβαλιάλ είναι προσθήκη 100% του νέου αθλητικού διευθυντή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Άλβες, ο οποίος τον πρότεινε στον

πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν του ζητήθηκε η πρόσληψη νέου προπονητή.

Όμως, τον Κάρλος Καρβαλιάλ στο Λιμάνι ήθελε και ο Ζόρζε Μέντες.

Ο Ζόρζε Μέντες της GestiFute, είναι ο μεγαλύτερος ατζέντης στον χώρο του ποδοσφαίρου και οι σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Μέντες πρότεινε στον Βαγγέλη Μαρινάκη την αγορά της Ρίο Άβε, της πορτογαλικής ομάδας που απέκτησε πριν λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός: Ο Καρβαλιάλ και γιατί ο μεγαλύτερος ατζέντης ποδοσφαίρου στον κόσμο τον ήθελε στον Πειραιά

Ο Ζόρζε Μέντες ήθελε τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο των ερυθρόλευκων, καθώς έχει την εκτίμηση πως με τον συμπατριώτη του στον συγκεκριμένο πάγκο θα βρει γρήγορα χημεία, ώστε να υλοποιήσει τα σχέδιά του για τις προσθήκες παικτών αλλά και την κινητικότητα παικτών στις υπόλοιπες ομάδες ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και με τους Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε γίνει αναφορά στον συγκεκριμένο σχεδιασμό, με τον Αντόνιο Κορδόν να αντιλαμβάνεται το μέγεθος του εγχειρήματος, όμως με το Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν υπήρχε η αντίστοιχη χημεία, όπως με Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ίσως γι αυτό και οι δύο Πορτογάλοι να πετούσαν στα… σύννεφα κατά την παρουσίασή τους, καθώς ήξεραν πως τους ανοίγεται μία τεράστια πόρτα.

Ο Καρβαλιάλ, ο Άλβες, ο Μέντες και η Base

Την ίδια ώρα η εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Κάρλος Καρβαλιάλ, η γνωστή Base, έχει κάνει (σ.σ. και κάνει) πολλές συνεργασίες με το Βαγγέλη Μαρινάκη, ειδικά στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έτσι, συμπληρώνεται ιδανικά το παζλ των μεγάλων γραφείων παικτών (GestiFute και Base), τα οποία βλέπουν άπειρες δυνατότητες με το δίκτυο ομάδων που αναπτύσσει σταδιακά ο Βαγγέλης Μαρινάκης (σ.σ. ήδη έγινε γνωστό πως ψάχνει για αγορά ομάδων στην Ιταλία και τη Γαλλία).

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραπαπάς: Η παρέμβαση στην παρουσίαση Καρβαλιάλ για το παρελθόν στον Αστέρα Τρίπολης – Η αναφορά σε πονηρούς και τους προπονητές των άλλων ομάδων

Κάρλος Καρβαλιάλ: Η ατάκα του Πορτογάλου για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και γιατί τον άφησαν άναυδο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα