Ρούμπλεφ: Οι λόγοι που αυτοτραυματίζεται με τη ρακέτα (vid)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ είναι γνωστός για τα απίστευτα ξεσπάσματα στο court με τον Ρώσο πολλές φορές να χτυπάει μέρη του σώματός του με τη ρακέτα του. Πιο πρόσφατο παράδειγμα το επικό ξέσπασμα στα ATP Finals του Τορίνο με τον Ρούμπλεφ να χτυπάει σχεδόν εμμονικά 6 φορές το γόνατο του με τη ρακέτα. 

Αν και οι περισσότεροι παίκτες βγάζουν θυμό σπάζοντας τη ρακέτα στο court ο ίδιος προτιμά τον…εαυτό του. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη ο Ρώσος αναφέρθηκε στο περιστατικό του Τορίνο. 

“Γιατί στα γόνατα; Για δύο λόγους.”,

είπε ο Ρούμπλεφ. “Ο πρώτος λόγω…ρακέτας. Είμαι αρκετά επιλεκτικός, μου είναι δύσκολο να βρω ρακέτες που μου αρέσουν. Ακόμα κι αν είναι ίδιες, από τις 15 μόνο 2 ή 3 θα μου ταιριάξουν. Λόγω αυτού αντί να τις σπάσω και να τις καταστρέψω και να ψάχνω να βρω άλλες προτιμώ να τις χτυπάω στα γόνατα.”

“Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μερικές φορές έχω τόσο έντονη δυσαρέσκεια για τον εαυτό μου που δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω για να δώσω στον εαυτό μου ένα σημάδι αφύπνισης. Αυτό που κάνω δηλαδή είναι ότι προσπαθώ να ξυπνήσω τον εαυτό μου.”

Ίσως να μην είναι και τόσο υγιής άποψη, αλλά όπως έχει δηλώσει ο Ρούμπλεφ στο παρελθόν είναι πρόθυμος να δουλέψει πάνω στη διαχείριση του θυμού του στο court. 

The post Ρούμπλεφ: Οι λόγοι που αυτοτραυματίζεται με τη ρακέτα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα