“Ο Αλκαράθ θα έχει καλύτερη σεζόν από τον Σίνερ το 2024”

Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και αναμένεται να κάνουν το ίδιο και τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες εβδομάδες στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με το Νο1 της Μεγάλης Βρετανίας, Κάμερον Νόρι, ο 20χρονος Ισπανός είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης από τον Σίνερ και αναμένεται να τα πάει καλύτερα στο πρώτο Grand Slam της νέας σεζόν αλλά και γενικότερα στη χρονιά στο ATP Tour.

Ο

Αλκαράθ ήταν αυτός που έβαλε “στοπ” στον Τζόκοβιτς από το να πανηγυρίσει το ημερολογιακό Grand Slam, κερδίζοντας τον Σέρβο σε έναν συγκλονιστικό τελικό στο Wimbledon ενώ διεκδικούσε μέχρι το τέλος το year-end No1 από τον Νόλε.

Από την άλλη, ο Σίνερ κέρδισε δύο φορές τον Τζόκοβιτς στις τελευταίες εβδομάδες της χρονιάς, στους ομίλους του ATP Finals και στα ημιτελικά του Davis Cup Finals, δείχνοντας έτοιμος για μεγάλα πράγματα τη νέα σεζόν.

“Πιστεύω ότι ο Αλκαράθ θα τα πάει καλύτερα από τον Σίνερ τη νέα χρονιά. Ο Κάρλος έχει πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι. Κινείται καλύτερα από τον Γιάνικ, έχει μεγαλύτερη ποικιλία στο forehand του, καλύτερα drop shots και καλύτερα βολέ. Είναι πιο ικανός και με το slice οπότε θα έλεγα ότι ο Κάρλος θα έχει καλύτερη σεζόν από τον Σίνερ. Θα το δούμε, ίσως κάνω και λάθος” είπε στο Tennis365 ο αριστερόχειρας Βρετανός, Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης.

Παρά τη μετεωρική άνοδο των δύο νέων σούπερ σταρ, ο Νόρι πιστεύει ότι πολύ δύσκολα ο Τζόκοβιτς θα χάσει στη Μελβούρνη.

“Όταν βλέπεις τα ρεκόρ που έχει στην Αυστραλία, δεν μπορείς παρά να πεις ότι ο Νόβακ είναι το μεγάλο φαβορί” πρόσθεσε.

The post “Ο Αλκαράθ θα έχει καλύτερη σεζόν από τον Σίνερ το 2024” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα