Τζακ Ντρέιπερ: “Σημείο αναφοράς ο Αλκαράθ”

Ο Τζακ Ντρέιπερ δηλώνει ότι θεωρεί τον Κάρλος Αλκαράθ ως σημείο αναφοράς του και ελπίζει να αντιμετωπίζει τον Νο2 κόσμου σε σταθερή βάση.

Ο 19χρονος Ισπανός έχει καταπλήξει τους πάντες τους τελευταίους 18 μήνες όπου έχει πάρει 8 τίτλους περιλαμβανομένου του US Open του 2022 αλλά και τριών σε επίπεδο ATP Masters 1000. Ο Αλκαράθ έχει ήδη δύο θητείες στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, χάνοντας την κορυφή πρόσφατα

από τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το Miami Open.

O 21χρονος Βρετανός δεν έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τον Αλκαράθ και δήλωσε εντυπωσιασμένος μετά την πρόσφατη αναμέτρησή τους στο Indian Wells όπου αποσύρθηκε με τραυματισμό ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 6-2 2-0. “Ήταν κρίμα στο Indian Wells. Τραυματίστηκα στους κοιλιακούς στο τέλος του ματς με τον Άντι Μάρεϊ και αυτό με επηρέασε και μετά δεν ήταν κάτι που είχα βιώσει πριν σε ένα court. Σέβομαι πολύ τον Κάρλος, προφανώς είναι ένας απίστευτος παίκτης και αυτά που ήδη έχει κάνει στο τένις είναι απίστευτα”, είπε.

“Τον θεωρώ σημείο αναφοράς ως προς το που θέλω να βρίσκομαι εβδομάδα με την εβδομάδα. Θέλω να είμαι ικανός να τον ανταγωνίζομαι και ελπίζω να νικήσω απέναντί του. Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου, είναι ένας απίστευτος παίκτης. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να τον εκτιμήσεις απόλυτα μέχρι την στιγμή που θα τον αντιμετωπίσεις”.

The post Τζακ Ντρέιπερ: “Σημείο αναφοράς ο Αλκαράθ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα