Μόντε Κάρλο: Παρών στο γύρο των 16 ο Χουρκάτς (vid)

Παρά την σκληρή αντίσταση του Τζακ Ντρέιπερ ο Χούμπερτ Χουρκάτς πήρε τη νίκη με 6-3 7-6(3) 7-5 κι εξασφάλισε την πρόκριση για το γύρο των 16 του Masters στο Μόντε Κάρλο όπου θα περιμένει τον αντίπαλό του ο οποίος θα προκύψει από το ματς του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν με τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ, Νο.7 του ταμπλό.

Νο.10 στο ταμπλό του πρώτου Masters της σεζόν σε χωμάτινη επιφάνεια ο Πολωνός χρειάστηκε να δώσει μάχη που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες για να εξασφαλίσει τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Βρετανό που βρίσκεται 43 θέσεις χαμηλότερα στην παγκόσμια

κατάταξη.

Ο Ντρέιπερ έχασε τα πρώτα του δύο service games στο πρώτο σετ με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-1 και παρά το ότι μείωσε σε 5-2 με το πρώτο του break στο παιχνίδι δεν μπόρεσε να αποφύγει την απώλεια του πρώτου σετ.

Πολύ διαφορετική η εικόνα στο δεύτερο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Πολωνό να δέχεται πρώτος break, στο πρώτο του service game, ωστόσο κατάφερε να απαντήσει λίγο μετά με τους δύο παίκτες να φτάνουν στη διαδικασία του tie-break. Ο Χουρκάτς έκανε πρώτος το mini-break ωστόσο ο Βρετανός ήταν καλύτερος στην συνέχεια στέλνοντας το ματς σε τρίτο σετ.

Εκεί, ο Ντρέιπερ δέχθηκε πρώτος break με τον Χουρκάτς να προηγείται 4-2 ωστόσο ο Πολωνός δεν μπόρεσε να κρατήσει το service game του αμέσως μετά αν και ο Χουρκάτς κατάφερε να κλείσει το ματς με νέο break στο 12ο game του σετ.

R1 – Wins 7-6 in the third
R2 – Wins 7-5 in the third@HubertHurkacz grinds out another W in Monte Carlo – edging out Draper 6-3 6-7(3) 7-5! #RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/YfSYPnEM9U

Tennis TV (@TennisTV) April 11, 2023

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Μόντε Κάρλο: Παρών στο γύρο των 16 ο Χουρκάτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα