Τζόκοβιτς: “Ήταν άσχημο το παιχνίδι μου”

Ο Νο.1 κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στη δράση νικώντας 7-6(5) 6-2 τον Ρώσο Ιβάν Γκάχοφ για το δεύτερο γύρο του Masters Μόντε Κάρλο.

“Πιθανότατα ήταν, αν μπορούμε να το πούμε με αυτό τον τρόπο, μία άσχημη νίκη για εμένα η σημερινή. Δεν έπαιξα στο καλύτερό μου επίπεδο, ειδικά στο πρώτο σετ. Το περίμενα ως ένα βαθμό λόγω των συνθηκών, είχε πολύ αέρα σήμερα που άλλαζει διαρκώς κατεύθυνση”, είπε ο Σέρβος.

“Είναι διαφορετικό να προπονείσαι και

μετά να δίνεις επίσημο ματς στο χώμα όπου δύο αναπηδήσεις δεν είναι ποτέ ίδιες. Πάντα είναι αρκετά απρόβλεπτο αυτό που πρόκειται να συμβεί. Συνολικά όμως είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που κράτησα την ψυχραιμία μου στις σημαντικές στιγμές και κατάφερα να φτάσω στη νίκη στα δύο σετ”.

Για τον Τζόκοβιτς ήταν το 1,295o ματς της καριέρας του σε επίπεδο ATP Tour ενώ για τον αντίπαλό του μόλις το τρίτο ενώ ήταν και η πρώτη αναμέτρησή τους.  “Για να είμαι ειλικρινής δεν τον είχα δει να παίζει πριν από σήμερα, είδα λίγο στο video το προηγούμενο παιχνίδι του και αυτό ήταν όλο. Δεν ήταν η καλύτερη προετοιμασία αλλά είναι ένας νεαρός παίκτης που έρχεται από το Challenger Tour και είναι σε καλή κατάσταση. Σίγουρα γνωρίζει πως να παίζει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Ήταν ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος αλλά χαίρομαι που ξεπέρασα την πρόκληση”

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h).

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν άσχημο το παιχνίδι μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα