Ολυμπιακός: Θα φανεί ποιοι το πιστεύουν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το απόγευμα (19.30, MC LIVE Novasports.gr) την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, έχοντας ως βάρος στην πλάτη το βαρύ 3-0 της “OPAP Arena”. Το έργο των Πειραιωτών

είναι πολύ δύσκολο, ωστόσο μετά την ήττα 2-0 απ΄τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό επιθυμούν να δώσουν μια πειστική παράσταση απέναντι στους “κιτρινόμαυρους”.

Η εικόνα του πρώτου ματς δεν ήταν τέτοια, ώστε να δικαιολογεί το σκορ, ενώ ο Ολυμπιακός είχε δύο δοκάρια με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Στο ματς της κανονικής διάρκειας στο γήπεδο της ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-3 κι έτσι ο Ανιγκό διαθέτει τα επιχειρήματα για να… πείσει τους παίκτες του πως μπορούν να κυνηγήσουν το “αδύνατο”. Αυτό που είναι σημαντικό σε ό,τι αφορά τα αποδυτήρια είναι πως ο κορμός των αρχηγών και άλλοι κομβικοί παίκτες πιστεύουν στην πρόκριση και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο φροντιστήριο.

Η απουσία του Χάμες Ροντρίγκες απ’ την αποστολή ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο μεγάλο όνομα κι αν φέρει ένας παίκτης, πρέπει να δείξει στην προπόνηση και μετά στο γήπεδο, πως είναι “ψημένος” για μεγάλα πράγματα με την υπόλοιπη ομάδα. Όσοι πιστεύουν είναι στην αποστολή και θα τα δώσουν όλα! Το χορτάρι θα είναι ο καθρέφτης της διάθεσης και δεν γίνεται να κρυφτεί τίποτα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν πλέον ελάχιστες ευκαιρίες για ν’ αντιστρέψουν το κλίμα μιας βεβαρυμένης σεζόν και να πάρουν πάνω τους την αλλαγή κλίματος. Η αποψινή είναι απ’ τις βραδιές που μπορούν ν’ αλλάξουν το ρου μιας σεζόν για να γραφτεί ποδοσφαιρική ιστορία, απ’ τη μία ή την άλλη πλευρά!

Keywords
Τυχαία Θέματα