Τσιτσιπάς: “Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά” (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο φετινό US Open, όπου την Τρίτη τα ξημερώματα (04:00 GR) θα αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς, με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει σε ιταλικό Μέσο ότι αυτήν τη στιγμή στη ζωή του υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος τον βοήθησε να εκτιμά τις πιο σημαντικές αξίες μέσα στη ζωή. 

“Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο η δουλειά και ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24 ώρες την ημέρα, κάτι που έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει

κάποιον που με βοήθησε να εκτιμώ τις πιο σημαντικές αξίες στη ζωή κάθε μέρα. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος”, ανέφερε. 

"Love helps me understand that in life there isn't only work and I cant think about tennis 24/7, which is something I did in the past. I've met someone who has helped me to appreciate most important values in every day life. She's helped me to be a better person…" pic.twitter.com/azTqfYuEQE

— Sunny (@SUNNY8X) August 26, 2023

Ο Έλληνας τενίστας συνεχίζει να προπονείται με τον Μαρκ Φιλιππούση και στη Νέα Υόρκη με τον Απόστολο Τσιτσιπά να μην βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψει στο τουρνουά, κάτι που αν συμβεί θα είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί σε ένα Grand Slam χωρίς τον πατέρα και προπονητή του στο θεωρείο του. 

pic.twitter.com/heWm8b5Alj

— Sunny (@SUNNY8X) August 26, 2023

Practice time pic.twitter.com/EY5EBo6KdJ

— Sunny (@SUNNY8X) August 26, 2023

The post Τσιτσιπάς: “Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα