“Το χειρότερο μέρος της συνεργασίας μου με τον Φέντερερ…”

Ο Αντρέ Σίλβα, διευθυντής του τουρνουά Western & Southern Open στο Σινσινάτι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, και πρώην μέλος της Team8, εταιρείας με μάνατζερ που δημιούργησε ο Ρότζερ Φέντερερ μαζί με τον Τόνι Γκόντσικ, μίλησε στην Globo Esporte για την συνεργασία του με τον 36χρονο Ελβετό…

Ένας από τους πλέον περιζήτητους μάνατζερ στον χώρο του τένις, ο Πορτογάλος Αντρέ Σίλβα, μίλησε σε εφημερίδα της χώρας του για την πολυετή συνεργασία του με τον Ρότζερ Φέντερερ, μιας και ο ίδιος ήταν μέλος της εταιρείας του Ελβετού, Team8.

Ο

Σίλβα αυτήν την περίοδο είναι ο διευθυντής του Masters τουρνουά Western & Southern Open στο Σινσινάτι των ΗΠΑ. Αυτό που τον έκανε ευρέως γνωστό πάντως, ήταν η επιτυχημένη συνεργασία του με τους Ρότζερ Φέντερερ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο μέσω της Team8.

Στην συνέντευξη που έδωσε, ο Σίλβα αναφέρθηκε στο χειρότερο μέρος της συνεργασίας του με τον Φέντερερ, όντας μάνατζερ του για δυο χρόνια. Αναλυτικά όσα είπε:

“Τα δυο χρόνια στα οποία δούλεψα με τον Φέντερερ, ήταν απίστευτα. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο επίσης. Ο Γκριγκόρ είναι ένα ξεχωριστό παιδί, τον συμπάθησα πολύ και θέλω να κερδίζει συνέχεια, αν είναι εφικτό.

Με τον Χουάν Μαρτίν είχαμε κακή τύχη, μιας και όταν δούλευα μαζί του χρειάστηκε να κάνει ακόμη μια εγχείρηση στον καρπό του, πράγμα δύσκολο και για μένα, αλλά σίγουρα είχαμε πολύ καλή σχέση.

Εγώ ταξίδευα περισσότερο με τον Ρότζερ. Πιστεύω ότι το δυσκολότερο και το χειρότερο παράλληλα μέρος της συνεργασίας αυτής, είναι το ότι θα έπρεπε να ελέγχω όλους όσους ήθελαν να έρθουν κοντά στον Φέντερερ.

Πρέπει να βρεις την ισορροπία, να μην κλείνεις συνέχεια ραντεβού, διότι στην τελική ο Ρότζερ θέλει περισσότερο να παίζει τένις, να κερδίζει τίτλους. Θέλει να τα έχει καλά με όλους και αν δεν είσαι προσεκτικός μπορεί να τον καθυστερήσεις, κλείνοντας ραντεβού με ανθρώπους που ίσως δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Είναι ξεχωριστός άνθρωπος και αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την δουλειά μου. Πάντως, δεν μπορώ να πω ότι είχαμε προβλήματα, άλλωστε όποιος και να ήταν μαζί του λέει τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Το χειρότερο μέρος της συνεργασίας μου με τον Φέντερερ…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα