Ανέτοιμος ο Ρουμπλέφ

Σε διαδικασία επαναφοράς μετά τον τρίμηνο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Αντρέι Ρουμπλέφ που αποκλείστηκε πρόωρα και στο Γκσταντ.

Δεν είναι εύκολο να επιστρέφεις από πολύμηνη απουσία και να βρίσκεις γρήγορα ρυθμό σε μια πολύ απαιτητική επιφάνεια όπως είναι το χώμα.

Αυτό το βιώνει έντονα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Αντρέι Ρουμπλέφ που μετά τον αποκλεισμό του από τον δεύτερο γύρο στο Ούμαγκ (πρόλαβε να πάρει μία νίκη), αποκλείστηκε στον ίδιο γύρο και στο Γκσταντ (είχε

bye στον πρώτο γύρο).

Ακόμα χειρότερα αν είσαι φύσει επιθετικός παίκτης όπως είναι ο νεαρός Ρώσος που ακόμα αναζητά το στόχο και τη σταθερότητα στα χτυπήματά με συνέπεια να είναι ευάλωτος στα αβίαστα λάθη.

Αυτό πλήρωσε εν πολλοίς κόντρα στον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι που είχε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και πήρε την ελεγχόμενη νίκη με 6-3, 6-3 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ελβετικού Όπεν.

“Σφαγή” έγινε στο ματς ανάμεσα σε δύο δεινούς baseliner, τους Τάρο Ντάνιελ και Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένια με τον Ιάπωνα να επικρατεί σε ένα εξουθενωτικό ματς με 6-4, 4-6, 7-6(4).

Νωρίτερα στη χρονιά, είχε πανηγυρίσει τον παρθενικό του τίτλο ATP στο χώμα της Κωνσταντινούπολης.

Σε μια “καθαρόαιμη” χωμάτινη ισπανική μονομαχία ο έμπειρος Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ επικράτησε του “νέου αίματος” των Ίβηρων στην επιφάνεια, του Χάουμε Μουνάρ με 2-6, 6-3, 6-2 και είναι σε αναζήτηση του δεύτερου τίτλου στη χρονιά μετά το Ντουμπάι.

Τετάρτη, 25/7: 2ος γύρος Gstaad Open

Agut (Spain) beat Munar (Spain) 2-6 6-3 6-2
Daniel (Japan) beat Baena (Spain) 6-4 4-6 7-6(4)
Berretini (Italy) beat Rublev (Russia) 6-3 6-3
F. Lopez (Spain) beat Roca (Spain) 4-6 7-6(4) 6-4

GSTAAD OPEN DRAW | OOP (-1H)| SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ανέτοιμος ο Ρουμπλέφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα