Το NBA Playground 2 αλλάζει όνομα αλλά όχι την ''ταυτότητά'' του

Boom shakalaka!

To ΝΒΑ Playgrounds 2 έχει νέο όνομα, νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο εκδότη. Η 2K Games ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την έκδοση και διάθεση του εν λόγω τίτλου, ο οποίος πλέον θα ακούει στο όνομα NBA 2K Playgrounds 2.

Ο Greg Thomas, πρόεδρος της Visual

Concepts (θυγατρική της 2K) χαρακτήρισε το πρωτότυπο ΝΒΑ Playgrounds ως ωδή στις θρυλικές εποχές των arcade-action sports και υποσχέθηκε ότι το NBA 2K Playgrounds 2 θα αυξήσει την ενέργειά του και τον "τσαμπουκά" του.

To ΝΒΑ Playgrounds 2 ανακοινώθηκε αρχικά τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του, στις 22 Μαΐου, ανακοινώθηκε η καθυστέρησή του. Τότε, η Saber Interactive, η εταιρεία ανάπτυξης, δήλωσε ότι "υπάρχουν άκρως εντυπωσιακά πράγματα που συμβαίνουν με το NBA Playgrounds franchise, τα οποία πιστεύουμε ότι θα ωθήσουν το arcade basketball σε νέα επίπεδα".

H ιστοσελίδα του NBA 2K Playgrounds 2, υπόσχεται νέα ranked modes στα Season και Playground Champioship, στα οποία οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πάνω από 200 ενεργούς παίκτες του NBA αλλά και παλαίμαχους. H 2Κ επίσης υποσχέθηκε ότι το sequel θα εμπεριέχει βελτιωμένο online matchmaking με dedicated server, διαδικτυακούς αγώνες με τέσσερις παίκτες, διαγωνισμούς τρίποντων, νέα playground και custom matches.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceΑνακοινώθηκε η ημερομηνία της Beta για το Fallout 76Το Rainbow Six Siege ρίχνει άμεσο τσεκούρι στο "hate"Φήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα