Fortnite: Στα ύψη βρίσκεται πλέον η αξία της Epic Games

Ωραίες ημέρες για τους μετόχους της Epic.

Το 2018 είναι μέχρι στιγμής αδιαμφισβήτητα ευοίωνο για το Fortnite και την Epic Games, καθώς όπως αναφέρει το Bloomberg, η αξία της παραγωγού εταιρείας κυμαίνεται ανάμεσα στα 5 και 8 δις, χάρη στην τεράστια επιτυχία του Fortnite.

Χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό κατά πόσο ακριβώς οφείλεται

αυτή η δραματική αύξηση στο Battle Royale παιχνίδι, όμως σίγουρα αποτελεί τον κύριο παράγοντα.

Η Epic Games πούλησε το 40% της στην κινέζικη εταιρεία Tencent Holdings Ltd.το 2012 έναντι $330 εκατομμυρίων, όταν η συνολική αξία της εταιρείας βρισκόταν στα $825 εκατομμύρια. Πράγμα που σημαίνει, ότι η Epic κέρδισε κατά περίπου 7 δις αξίας μέσα σε 6 ολόκληρα χρόνια.

Σε αυτά τα ήδη εντυπωσιακά επιτεύγματα προστίθενται και τα ημερήσια έσοδα της τάξης των $2 εκατομμυρίων από την mobile έκδοση του Fortnite, χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν τα έσοδα από τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Εχθές, το Fortnite γιόρτασε την επέτειο ενός έτους, μέσα στην οποία χρονική περίοδο κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από $1 δις σε in-game αγορές, ενώ το player-base του βρίσκεται στους 125 εκατομμύρια παίκτες.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceΗ HORI ανακοίνωσε τρεις νέους μοχλούς για το Nintendo SwitchΚυκλοφόρησαν τα Founder's Pack Skins του FortniteΕπιστρέφει το Playground Mode στο Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα