Προελαύνει στη Μόσχα η Γκέργκες

Η έμπειρη Γερμανίδα τενίστρια βρίσκεται ήδη στον προημιτελικό γύρο του τουρνουά της Μόσχας στο οποίο υπερασπίζεται τα περσινά της κεκτημένα.

Μία από τις πιο σταθερές τενίστριες σε απόδοση την τελευταία διετία, η Γιούλια Γκέργκες τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής στη Μόσχα.

Μετά από έναν πανεύκολα πρώτο γύρο όπου έχασε ένα μόλις game από την Κούζμοβα, η 29χρονη Γερμανίδα είχε σαφώς δυσκολότερο έργο στον δεύτερο κόντρα στη Ρωσίδα Νατάλια Βιχλιάντσεβα την οποία και κέρδισε πάντως με 6-2, 7-6(2) για να φθάσει

φορτσάτη στον προημιτελικό γύρο.

Πέρσι, είχε κερδίσει τον τίτλο στη Ρωσική πρωτεύουσα ενώ φέτος ψάχνει εκεί τη δεύτερη φετινή της κατάκτηση μετά το Οκλαντ στις αρχές της χρονιάς.

Την νικήτρια του Γκσταντ την περασμένη εβδομάδα, Αλιζέ Κορνέ, απέκλεισε η Λάουρα Ζίγκεμουντ με μια μεγάλη μάλιστα ανατροπή, 4-6, 6-2, 6-3 σε ματς του πρώτου γύρου που την στέλνει κόντρα στην Κόζλοβα στη συνέχεια.

Ένα από τα φαβορί για τον τίτλο είναι η Αναστασία Σεβάστοβα που επικράτησε στα τρία σετ της Πολίν Παρμεντιέ, ωστόσο, η μεγάλη αντίζηλος της Γκέργκες για τον τίτλο δεν είναι άλλη από την τοπική “ηρωίδα” Ντάρια Κασάτκινα.

Τετάρτη, 25/7: 2ος γύρος Moscow Open

Goerges (Germany) beat Vikhlyantseva (Russia) 6-2 7-6(2)
Potapova (Russia) beat Kr. Pliskova (Czech Republic) 6-4 6-4
Danilovic (Serbia) beat Kanepi (Estonia) 7-6(3) 7-5
Ivaknenko (Russia) beat Flink (Russia) 7-6(2) 6-3

Τετάρτη, 25/7: 1ος γύρος Moscow Open

Siegemund (Germany) beat Korne (France) 4-6 6-2 6-3
Sevastova (Latvia) beat Parmentier (France) 6-2 3-6 6-4

MOSCOW WTA DRAW – OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Προελαύνει στη Μόσχα η Γκέργκες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα