Τιμ: “Έδωσα ότι μπορούσα να δώσω” – VIDEO

Με ψηλά το κεφάλι από ένα ακόμη Roland Garros, φεύγει ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος δεν άντεξε για δεύτερο συνεχόμενο ματς των 5 σετ στο Παρίσι.

Ο Αυστριακός που δεν έπαιξε σε τουρνουά προετοιμασίας στο χώμα, μετά την κατάκτηση του τίτλου στο US Open, φάνηκε να μην είναι απόλυτα έτοιμος για το φετινό Γαλλικό

Όπεν, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης και έλλειψης ενέργειας στα δύο τελευταία του παιχνίδια στο Παρίσι.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν αποδείχθηκε πιο δυνατός, σωματικά και πνευματικά, στις κρίσιμες της συγκλονιστικής προημιτελικής αναμέτρησης, επικρατώντας με 7-6(1), 6-7(6), 5-7, 7-6(5), 6-2 του Τιμ και προκρίθηκε στον πρώτο Grand Slam ημιτελικό της καριέρας του.

“Ήταν ένα απίστευτο ματς. Νομίζω ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα μου που ξεπέρασε τις πέντε ώρες. Ο Ντιέγκο το άξιζε 100%” παραδέχθηκε ο Ντόμινικ Τιμ που είχε τις ευκαιρίες του στο ματς, όμως στις κρίσιμες στιγμές δεν είχε τη φρεσκάδα και την ενέργεια για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

“Προσπάθησα να κάνω τα πάντα στις ημέρες που είχα ρεπό, προκειμένου να επανέλθω. Επίσης, δοκίμασα και κάτι καινούργιο που δεν το είχα κάνει ποτέ ξανά. Πριν το γύρο των “16”, δεν έκανα τίποτα όλη ημέρα. Απλά προσπάθησα να είμαι έτοιμος 100% ξανά” πρόσθεσε ο 26χρονος, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Τα πήγαινα αρκετά καλά, είχα το σωστό συναίσθημα. Σήμερα, μπόρεσα να παίξω σε υψηλό επίπεδο για περισσότερο από πέντε ώρες. Όμως, ο Ντιέγκο ήταν εξίσου δυνατός μέχρι το τέλος. Ίσως ήταν λίγο πιο φρέσκος από εμένα.

“Δεν είμαι στεναχωρημένος με την απόδοσή μου εδώ στο Roland Garros. Το διάστημα μεταξύ US Open και Roland Garros ήταν πολύ σύντομο. Μόλις είχα κερδίσει το πρώτο μου Slam που είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Ήρθα εδώ και οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακό τουρνουά, είμαι χαρούμενος με το πως εξελίχθηκε”.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τιμ: “Έδωσα ότι μπορούσα να δώσω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα