Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός η απίθανη Σβίατεκ! – VIDEO

Η 19χρονη Πολωνή Ίγκα Σβίατεκ προκρίθηκε στον παρθενικό της ημιτελικό Grand Slam κερδίζοντας την qualifier Μαρτίνα Τρεβιζάν!

Η 19χρονη Πολωνή Ίγκα Σβίατεκ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα!

Μετά τον θρίαμβό της, με την εντυπωσιακή του έκταση, κόντρα στην Σιμόνα Χάλεπ, η Πολωνή τενίστρια επιβεβαίωσε απόλυτα τον ρόλο του φαβορί κόντρα στην Μαρτίνα Τρεβιζάν και έβαλε τέλος στο εκπληκτικό τουρνουά της qualifier Ιταλίδας με 6-3, 6-1.

Το πολωνικό τένις, μετά την εξαιρετική πρώην Νο3 του κόσμου,

Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, δείχνει να βρίσκει την διάδοχό του, που αντανακλάται πάνω στην πολύ ταλαντούχα και απίστευτα ώριμη και ψύχραιμη για την ηλικία της, Σβίατεκ.

Δεν θα δούμε τελικά το τρομερό σενάριο δύο qualifiers να προκρίνονται στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν και θα αρκεστούμε στην μία, που είναι η Νάντια Ποντορόσκα που θα είναι και η αντίπαλος της Σβίατεκ στα ημιτελικά.

Μπορεί το σκορ να φαίνεται βαρύ, ωστόσο, η νίκη της Πολωνής δεν ήταν και τόσο εύκολη κόντρα στην τρομερά μαχητική Ιταλίδα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την παρουσία της στις “8” της διοργάνωσης.

Η Σβίατεκ, πέραν ενός κακού ξεκινήματος στο ματς όταν και έμεινε με break πίσω, ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και με τη φυσική δύναμη αλλά και ποικιλία που έχει το παιχνίδι της, απέδειξε την ανωτερότητα της κόντρα σε μια Τρεβιζάν που δεν μπορεί παρά να είναι εκστασιασμένη με όσα έκανε τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Παρίσι και με τις τεράστιες νίκες που πήρε (Γκοφ, Σάκκαρη, Μπέρτενς).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός η απίθανη Σβίατεκ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα