Θρίαμβος Σβάρτσμαν στο Λος Κάμπος

10:08 4/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Βρίσκοντας λύσεις στο σερβίς του Φριτζ, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν κέρδισε τον Αμερικανό και κατέκτησε το Abierto de Tenis Mifel στο Μεξικό

Τον τρίτο τίτλο της καριέρας του και πρώτο σε hard court, πανηγύρισε ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος κατάφερε να βάλει τέλος στην εξαιρετική κούρσα του Τέιλορ Φριτζ στο Λος Κάμπος του Μεξικό.

Ο 26χρονος Αργεντίνος, μετά από μια συναρπαστική μάχη στο κατάμεστο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Λος Κάμπος, επικράτησε 7-6(6), 6-3 του big server

αντιπάλου του και κατέκτησε τον πρώτο φετινό του τίτλο και τρίτο της καριέρας του μετά το Ρίο (2018) και Κωνσταντινούπολη (2016), στο χώμα.

Το Νο27 του κόσμου, έσωσε τρία set points του Φριτζ την ώρα που σέρβιρε στο 5-6 για να στείλει το εναρκτήριο σετ στο tie break, εκεί όπου χρειάστηκε τέσσερα set points για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, ο Σβάρτσμαν προηγήθηκε νωρίς με break (3-1), o Φριτζ απάντησε σχετικά γρήγορα (4-3), όμως ο ταχύτατος Αργεντίνος αποδείχθηκε εξαιρετικός returner και με νέο break στο πανίσχυρο σερβίς του αντιπάλου του (5-3), σφράγισε τη σπουδαία νίκη μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

Ο τίτλος στο Λος Κάμπος, θα φέρει τον Σβάρτσμαν στο Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ ο Φριτζ θα σημειώσει νέο ρεκόρ καριέρας, στην 25η θέση της ATP, έχοντας 13 νίκες στα τελευταία 16 ματς που έχει δώσει στο ATP Tour.

ΜEXICO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-9h)

The post Θρίαμβος Σβάρτσμαν στο Λος Κάμπος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα