Τίτλος για Τιμ στο Κίτσμπουελ! – VIDEO

19:34 3/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Θριάμβευσε στον τελικό του Κίτσμπουελ κόντρα στον φορμαρισμένο Άλμπερτ Ράμος ο Ντομινίκ Τιμ που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε πάτριο έδαφος!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο χώμα ο Ντομινίκ Τιμ!

Ο 26χρονος Αυστριακός αποφάσισε μετά το Wimbledon να επιστρέψει στην “κόκκινη” επιφάνεια για δύο ακόμα εβδομάδες αγωνιστικής δράσης και εν μέρει δικαιώθηκε με τον παρθενικό του τίτλο στο Κίτσμπουελ!

Κόντρα

σε έναν αντίπαλο που είχε ένα τρομερό σερί νικών από το Γκσταντ όπου κέρδισε τον τίτλο, ο Τιμ κατάφερε να “σπάσει” το ηθικό και το παιχνίδι του Ράμος κερδίζοντας τον Ισπανό με 7-6(0), 6-1 και να πάρει, όχι τον σημαντικότερο τίτλο καριέρας του σίγουρα, αλλά έναν με ξεχωριστή θέση στην καρδιά του!

Διότι είναι ο πρώτος του τίτλος στο πάτριο έδαφος της Αυστρίας με το τοπικό κοινό να ζητωκραυγάζει φυσικά υποστηρίζοντας τον Τιμ σε όλη του την πορεία αυτήν την εβδομάδα!

Το breaking point για τον Ράμος ήρθε από την απώλεια του πρώτου σετ σε ένα tie break όπου δεν πήρε ούτε πόντο.

Κάπου εκεί ο Ισπανός έπαψε να πιστεύει στην προοπτική της νίκης και κουρασμένος από τα σερί ματς που παίζει το τελευταία δεκαήμερο παρέδωσε “πνεύμα” στην ανωτερότητα του Τιμ.

Αυτός ήταν ο τρίτος φετινός τίτλος για τον Τιμ και 14ος συνολικά στην καριέρα του ενώ πετά τις αμέσως επόμενες ώρες με προορισμό το Μόντρεαλ καθώς είναι ο Νο2 του ταμπλό στο Καναδικό Masters αντιμετωπίζοντας τον νικητή της αναμέτρησης Σαποβάλοφ-Ερμπέρ στον δεύτερο γύρο!

GENERALI OPEN SINGLES DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Τίτλος για Τιμ στο Κίτσμπουελ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα