Φεύγει με ψηλά το κεφάλι από το Σαν Χοσέ! – VIDEO

02:07 4/8/2019 - Πηγή: Tennis24
Δεν κατάφερε να κάνει μία τρίτη σερί ανατροπή στο Σαν Χοσέ η Μαρία Σάκκαρη που ηττήθηκε από την Σαϊσάι Ζενγκ στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν κατάφερε τελικά να φτάσει, όπως και πέρσι, στον τελικό του Σαν Χοσέ η Μαρία Σάκκαρη.

Όπως και στους προηγούμενους δύο αγώνες της στην Καλιφόρνια χρειάστηκε να επιστρέψει από σετ πίσω για να κερδίσει την αντίπαλό της αλλά, αυτή τη φορά, δεν τα κατάφερε.

Αποκαμωμένη από την εξαντλητική προσπάθεια στην επική νίκη της κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα

και έχοντας χάσει στο όριο το πρώτο σετ, η 23χρονη τενίστρια υπέκυψε στη γοργοπόδαρη και εκνευριστικά σταθερή Σαϊσάι Ζενγκ με 7-6(5), 6-2 και μένει εκτός τελικού στο Σαν Χοσέ.

Έχοντας “βαριά” τα πόδια της από το, ήδη, πολύ τένις που είχε παίξει στην Καλιφόρνια έμοιαζε απαραίτητο να μπορέσει επιτέλους να πάρει αυτή το πρώτο σετ σε έναν αγώνα της στο Σαν Χοσέ αλλά δεν το κατάφερε στις λεπτομέρειες από μία Ζενγκ που ήταν πολύ πιο φρέσκια σωματικά.

Η απώλεια του πρώτου σετ ήταν καθοριστική για τη Μαρία.

Στο δεύτερο σετ υπέστη ολική πανωλεθρία στο σερβίς της μην μπορώντας να το κρατήσει ούτε μία φορά σε τέσσερις απόπειρες και μοιραία η ήττα ήρθε.

Αφού πρώτα όμως είχε μια αξιέπαινη εβδομάδα στο Σαν Χοσέ με highlight φυσικά τη νίκη της επί της Σβιτολίνα που ήρθε με τον γνωστό απίστευτο τρόπο που σαν περιγράψαμε την Παρασκευή.

Επόμενος σταθμός για τη Μαρία το Rogers Cup του Τορόντο όπου τίθεται αντιμέτωπη με μία qualifier στον πρώτο γύρο.

Στον τελικό του Silicon Valley Classic, η Ζενγκ θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα, μετά τη νίκη του Νο2 του ταμπλό επί της Ντόνα Βέκιτς με 6-4, 6-3 στον άλλο ημιτελικό.

SILICON VALLEY OPEN DRAW| OOP (-10h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Φεύγει με ψηλά το κεφάλι από το Σαν Χοσέ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα