Ζεράλδες: “Έτοιμη όταν πρέπει η ΑΕΚ”

Ο Τσίκο Ζεράλδες υπογράμμισε πως η ΑΕΚ θα είναι απόλυτα έτοιμη για τα επίσημα ματς της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και εμφανίστηκε σίγουρος για την πορεία της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος μέσος συμπλήρωσε πως η Ένωση βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως σύντομα θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Αρχικά, ο Ζεράλδες δήλωσε στην εφημερία “Real News”: “Νιώθω καλά και όσο περνάει ο
καιρός θα μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα. Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς, θα είμαστε έτοιμοι. Οι εντολές του προπονητή είναι πάντοτε σαφείς και σύντομα θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και που πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο του στην ΑΕΚ: “Θέλω απλώς να βοηθάω, κάνοντας τη δουλειά που μου αναθέτει ο κόουτς. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και γι’ αυτό γνωρίζω τι ακριβώς μου ζητάει κάθε φορά και πως πρέπει να κινούμαι στο γήπεδο. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ήταν βασικός λόγος για να έρθω στην Ελλάδα και δεν μένει παρά να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου”.

Τέλος, ο Ζεράλδες αναφέρθηκε και στη στήριξη των φιλάθλων της Ένωσης: “Ένιωσα αμέσως πόσο πολύ είναι δίπλα μας και μου αρέσει αυτό. Από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα αυτό που μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους”.
Keywords
Τυχαία Θέματα