“Θα ήθελα το Wimbledon! Μπορεί ο Στέφανος”

Τους στόχους του Στέφανου για τη νέα σεζόν και γενικά στην καριέρα του, οριοθέτησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς

Σε συνέντευξή του στο Ubitennis, ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, μίλησε για την φοβερή χρονιά του κορυφαίου Έλληνα τενίστα αλλά και για τους επόμενους στόχους του.

Αναφορικά για τη φετινή σεζόν και τους στόχους της νέας χρονιάς, είπε: “Φέτος, είχαμε βάλει στόχο να μπούμε στο Top50, όπως τα πήγε πολύ καλύτερα, μπαίνοντας στο Top15. Τις δύο επόμενες εβδομάδες θα θέσουμε τους στόχους

για του χρόνου. Ο βασικός στόχος, είναι να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο όσο πιο πολύ γίνεται. Είναι σημαντικό αυτό γιατί εκεί ανήκει ο Στέφανος.

Μετά, φυσικά στόχος είναι να κερδίσουμε ένα Grand Slam γιατί αυτό είναι το όνειρο κάθε τενίστα. Για μένα, ο βασικός στόχος είναι το Wimbledon. Είναι το τουρνουά που ταιριάζει στο παιχνίδι του. Μπορεί να το καταφέρει” είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος τις επόμενες εβδομάδες θα βρεθεί και στο Ντουμπάι όπου θα προπονηθεί με τον Ρότζερ Φέντερερ, όντας στις επιλογές του Ελβετού Βασιλιά.

Ο Φέντερερ είναι το είδωλο του Στέφανου και ένας από τους βασικούς λόγους που ο 20χρονος Έλληνας αθλητής, ασχολείται με το άθλημα του τένις.

“Οι νέοι χρειάζονται έμπνευση. Τη δέχονται από τους γονείς, από τους προπονητές και γενικά από το περιβάλλον. Όμως, κυρίως την έμπνευση στα αθλήματα, την παίρνουν από τους άλλους αθλητές. Τον Στέφανο τον ενέπνεε ο Ρότζερ Φέντερερ. Σπουδαίος τενίστας, σπουδαίος άνθρωπος” δήλωσε ο Απόστολος.

The post “Θα ήθελα το Wimbledon! Μπορεί ο Στέφανος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα