Παίρνει μέσο και τον Οικονόμου

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με την Μπολόνια, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Μάριου Οικονόμου, από τον οποίο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τις έως τώρα εμφανίσεις τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν τη ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που προβλέπεται στη συμφωνία με την ιταλική ομάδα, από το περασμένο καλοκαίρι,
όταν αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Ο παίκτης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, από τη στιγμή που υπολογίζεται ως βασικός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο θέμα να τελειώσει εντός του Δεκεμβρίου.

Την ίδια στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση ενός μέσου, που αναμένεται να καλύψει το κενό του Αντρέ Σιμόες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συγκεκριμένος παίκτης θα κληθεί να δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα της Ένωσης και δε θα είναι μια επένδυση για το μέλλον. Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του θέλει να έχει στη διάθεσή του τον παίκτη από τις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του και να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τέλος, οι ιθύνοντες της Ένωσης ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 700 χιλιάδες ευρώ από την παραχώρηση του Αντρέ Σιμόες στην Αλ Ουάντα. Η πρόταση της αραβικής ομάδας αναμένεται να φτάνει τις 600 χιλιάδες ευρώ, ενώ άλλες 100 χιλιάδες ευρώ αναμένεται να εξοικονομηθούν από το συμβόλαιο του παίκτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα