Φουλάρει για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του επιθετικού, με τη διοίκηση της ομάδας να έχει στρέψει ήδη την προσοχή της σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Μάρκους Μπεργκ και Κώστας Μήτρογλου είναι δυο παίκτες τους οποίους εξετάζουν οι Πειραιώτες, όμως το «αγκάθι» είναι οι υψηλές απαιτήσεις των ομάδων τους, για να τους παραχωρήσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος
θα έχει έφεση στο σκοράρισμα, προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες σε αυτόν τον τομέα. Δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει μια άλλη περίπτωση επιθετικού, ίδιου επιπέδου με τους Μήτρογλου και Μπεργκ, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα διαρρεύσει.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί το προσεχές διάστημα και ένας ακόμα πλάγιος μεσοεπιθετικός, μετά από εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να θέλει έναν ακόμα παίκτη για τα άκρα, τα οποία θεωρεί κομβικά για το στυλ παιχνιδιού που θέλει να παίξει η ομάδα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα