Θα γίνεται καλύτερος!

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τη διήμερη περιπέτεια που χρειάστηκε να περάσει για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φεντερίκο Ντελμπόνις αλλά και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που θεωρεί πως θα βελτιώνεται συνέχεια όσα περνά ο καιρός!

Δεν είχε και την ιδανικότερη, από πλευράς σπατάλης ενέργειας, πρεμιέρα στο φετινό Indian Wells αλλά βγήκε αλώβητος!

Ο Ρότζερ Φέντερερ κέρδισε σε διπλή δόση τον big hitter Αργεντινό που του έβαλε δύσκολα ειδικά στο δεύτερο σετ όταν είχε και set

point στο σερβίς του στο tie break για να στείλει το ματς σε τρίτο σετ.

“Είναι πάντα παράξενη η μετάβαση από το βράδυ στη μέρα. Ακόμα και με τον ίδιο αντίπαλο να παίζεις, είναι σχεδόν άλλο ματς! Ηταν ενδιαφέρον! Το βράδυ, η ατμόσφαιρα είναι πιο “νεκρή”. Η επιφάνεια δεν αντιδρά τόσο έντονα. Οι μπάλες δεν πάνε τόσο γρήγορα” ανέφερε ο Ροτζ.

“Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που διακόπηκε αγώνας μου και πήγε για την επόμενη μέρα” πρόσθεσε ενώ θα παίξει και τρίτη μέρα σερί με τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς.

Η κουβέντα πήγε στη μεγάλη είδηση της Κυριακής, τον νέο αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Φεντ δεν εκπλήσσεται με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νόλε ενώ είναι αισιόδοξος ότι θα βρει τα πατήματά του.

“Δεν είναι παράξενο αποτέλεσμα. Οταν λείπεις τόσο καιρό, χάνεις την εμπειρία να διαχειριστείς κάποιους κρίσιμους πόντους, τα break point, ή τα 30-30 ή τον πρώτο πόντο του game. Οταν παίζεις συνέχεια, αυτά έρχονται από μόνα τους” ανέλυσε.

“Βρίσκεται ακόμα στην αρχή μετά από επέμβαση. Θα γίνεται μόνο καλύτερος. Το ξέρει και όλοι το ξέρουμε. Ηταν καλό που γύρισε” κατέληξε ο gentleman Φέντερερ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα γίνεται καλύτερος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα