“Στο κόκκινο” ο Βασιλιάς!

Για τρίτη σερί μέρα, λόγω και της διακοπής του πρώτου του αγώνα στο Indian Wells, θα αγωνιστεί ο Ρότζερ Φέντερερ κόντρα στον Φίλιπ Κραϊνοβιτς ενώ στο πρόγραμμα της Δευτέρας δεσπόζει αναμφίβολα ο εμφύλιος των αδερφών Γουίλιαμς!

Ούτε μέρα ξεκούρασης δεν περιμένει τον Μαέστρο Ρότζερ Φέντερερ που τελείωσε το βράδυ της Κυριακής τη δουλειά κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις αλλά πρέπει να βγάλει το μεροκάματο και τη Δευτέρα!

Έχουμε φτάσει αισίως στον τρίτο γύρο και αντίπαλος του Φεντ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα είναι ο απίστευτα βελτιωμένος Φίλιπ Κραϊνοβιτς στις 22:00 GR.

O

26χρονος Σέρβος άργησε λίγο αλλά έχει κάνει ένα φοβερό ξεπέταγμα στο τουρ το τελευταίο εξάμηνο έχοντας μπει εντός 30αδας (Νο28), η σκληρή επιφάνεια είναι σίγουρα η αγαπημένη αλλά μένει να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα στον καλύτερο όλων.

Από την άλλη, ο υπερασπιστής του τίτλου είχε κάποια θεματάκια κόντρα στον Φεντερίκο Ντελμπόνις αλλά πήρε την ουσία δίχως να χάσει σετ που είναι και το ζητούμενο στην παρούσα φάση.

Ολα τα υπόλοιπα ματς του τρίτου γύρου έχουν το ενδιαφέρον τους και είναι αμφίρρομα.

Ξεχωρίζουμε τη μάχη του Μπόρνα Τσόριτς με τον Μπαουτίστα Αγούτ στις 23:00 GR και τη μάχη γενεών του παλιού Φερνάντο Βερντάσκο με τον νέο Τέιλορ Φριτζ στη 01:00 GR αλλά ένας αγώνας που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι αυτός του Τόμας Μπέρντιχ και του Χίον Τσανγκ για “βαρείς” ξενύχτηδες (05:30 GR).

Στο γυναικείο πρόγραμμα, ένα ματς ξεχωρίζει από…χιλιόμετρα!

Μιλάμε φυσικά για τον 29ο εμφύλιο των αδερφών Γουίλιαμς!

Οι δύο αδερφές που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του γυναικείου τένις με τα επιτεύγματά τους, το έφερε η μοίρα να τεθούν ξανά αντίπαλες στο τουρνουά που παλαιότερα σνόμπαραν λόγω μιας διαμάχης που προέκυψε με το εκεί κοινό.

Στις 04:00 GR θα έχουμε το πρώτο σερβίς σε αυτόν τον “άχαρο” αγώνα για τις δύο συμμετέχουσες με τη Σερίνα να έχει παρει τα ηνία του μεταξύ τους rivalry με 5-1 ρεκόρ στα τελευταία έξι ματς που έπαιξαν.

Νωρίτερα, μεγάλη μάχη αναμένεται και στον αγώνα της πεισματάρας Αναστασία Σεβάστοβα με την ήρεμη δυναμη Γιούλια Γκέργκες στις 00:30 GR ενώ την ίδια ώρα η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο θα προσπαθήσει να ανακόψει τη φόρα που έχει πάρει τον τελευταίο μήνα η Ελίνα Σβιτολίνα.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

Κώστας Αϊτάκης

The post “Στο κόκκινο” ο Βασιλιάς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα