Τελείωσε τη δουλειά ο μαέστρος – VIDEO

Στο πρώτο του τουρνουά ως νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ρότζερ Φέντερερ ολοκλήρωσε τη νίκη του στην αναμέτρηση με τον Φεντερίκο Ντελμπόνις

Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Ντελμπόνις, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεπέρασε χωρίς απώλειες το εμπόδιο του αριστερόχειρα Αργεντίνου και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters, ξεκινώντας την υπεράσπιση του τίτλου του αλλά και της κορυφής της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 36χρονος Ελβετός, επικράτησε 6-3, 7-6(6) στον αγώνα που είχε διακοπεί, λόγω βροχής, στο 6-3, 2-2 το βράδυ του Σαββάτου.

Έστω και με δυσκολία, ο Φέντερερ κατάφερε να

κλείσει το ματς μετά από 1 ώρα και 41 λεπτά καθαρού αγώνα, σώζοντας και τα τρία break point του Ντελμπόνις στο ματς.

“Έχει ενδιαφέρον όταν από νύχτα παίζεις την ημέρα και γνωρίζεις ότι υπάρχει διαφορά. Όλα ήταν διαφορετικά. Τώρα έπαιξα με τον ίδιο αντίπαλο την επόμενη ημέρα και μπορώ να συγκρίνω εύκολα τις διαφορές. Έχει πραγματικά ενδιαφέρον…

“Το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Το βράδυ η μπάλα είναι πιο ουδέτερη και η επιφάνεια δεν έχει τόσο μεγάλη επίδραση. Η μπάλα δεν ταξιδεύει τόσο γρήγορα. Την ημέρα η αναπήδηση είναι μεγαλύτερη, ειδικά αν παίζεις με έναν αντίπαλο που έχει πολύ σπιν. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έπαιξα βράδυ και αναγκάστηκα την επόμενη ημέρα να παίξω νωρίς” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Αυτός ήταν ο 450ος αγώνας του Ρότζερ Φέντερερ σε επίπεδο ATP World Tour Masters τουρνουά, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 351-99.

Ο μαέστρος πραγματοποιεί την 17η συμμετοχή του στο Indian Wells Masters, στοχεύοντας στον 6ο του τίτλο στην έρημο της Καλιφόρνια.

Στον 3ο γύρο, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Κραϊνοβιτς στο πρόγραμμα της Δευτέρας (22:00GR-COSMOTE Sport 6HD), επιστρέφοντας για 3η συνεχόμενη ημέρα στο court.

Federer gets it finished.@rogerfederer survives a late surge from Delbonis to make it through to the third round 6-3 7-6(6).#BNPPO18 pic.twitter.com/wi9brL4PmQ

Tennis TV (@TennisTV) 11 Μαρτίου 2018

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Τελείωσε τη δουλειά ο μαέστρος – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα