Επιβλητικός Ντελ Πότρο – Τα χάλια του ο Ζβέρεφ

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Χ.Μ.Ντελ Πότρο στο Indian Wells με επιβλητική νίκη επί του NextGen Άλεξ ντε Μινάρ την ίδια ώρα που ο Σάσα Ζβέρεφ γνώριζε άλλη μια οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά από τον Ζοάο Σούζα

Εντυπωσιακά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο πρώτο ATP World Tour Masters της σεζόν, για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Φέντερερ, Ντελ Πότρο, Μονφίς, Ράονιτς, Σοκ και Φερέρ εξασφάλισαν την πρόκριση στους

“32” του θεσμού ενώ εκτός συνέχειας έμειναν οι Τζόκοβιτς, Α.Ζβέρεφ, Ίσνερ, Πουίγ και Ζβάρτσμαν.

Τη νίκη της ημέρας πέτυχε ο Γκάελ Μονφίς ο οποίος έσωσε match point του Τζον Ίσνερ στη μεγάλη ανατροπή με 6-7(5), 7-6(3), 7-5, σε μια ακόμη συναρπαστική μεταξύ τους μονομαχία!

Ο Μονφίς έσωσε και τα 7 break point του Ίσνερ στο ματς, μεταξύ των οποίων και ένα match point του Αμερικανού στο 4-5 game του καθοριστικού σετ!

Στον 3ο γύρο, ο 31χρονος Γάλλος Νο41 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Πιερ Χιουζ Ερμπέ που κέρδισε 6-3, 7-5 τον 24-Ζιλ Μούλερ.

Σε εξαιρετική βραδινά βρέθηκε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που αντιμετώπισε ελαχιστα προβλήματα κόντρα στον ανερχόμενο Άλεξ ντε Μινάρ από την Αυστραλία.

Προερχόμενος από τον τίτλο στο 500αρι τουρνουά του Ακαπούλκο, ο Αργεντίνος συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και επιβλήθηκε 6-2, 6-1 του 19χρονου wild card, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Εκεί, θα συναντήσει για δεύτερο διαδοχικό τουρνουά, τον σκληροτράχηλο Νταβίντ Φερέρ ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε 6-2, 7-6(3) τον wild card Αμερικανό, Τένις Σαντγκρεν.

Ντελ Πότρο και Φερέρ είχαν συναντηθεί πρόσφατα στο 2ο γύρο του Abierto Mexicano Telcel, με τον Πύργο του Ταντίλ να επικρατεί πολύ δύσκολα στα τρία σετ (6-4, 4-6, 6-3).

“I played better than I expected before the match,” @delpotrojuan says in press. “It’s going to be a big battle” (against David Ferrer). “I want to get ready for that match” #BNPPO18 pic.twitter.com/4a33evfNKc

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) 12 Μαρτίου 2018

Είχε και τις στιγμές του ο Ντε Μινάρ στο ματς

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/03/delpotro-deminaur-IW.mp4

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τελευταία του τουρνουά στο tour (Delray Beach), ο Μίλος Ράονιτς επέστρεψε με νίκη στα courts, επικρατώντας του Φελίξ Οζέρ Αλιασιμέ, στο Καναδέζικο εμφύλιο του 2ου γύρου.

Ο 27χρονος Ράονιτς που έχει πέσει στο Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης (πρώην Νο3), λόγω των προβλημάτων τραυματισμού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, επικράτησε 6-4, 6-4 του 17χρονου συμπατριώτη του ο οποίος στον 1ο γύρο του Indian Wells, πανηγύρισε την πρώτη ATP νίκη της καριέρας του (κόντρα στον Πόσπισιλ).

Στον 3ο γύρο, ο Ράονιτς θα βρει απέναντί του τον Ζοάο Σούζα ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη, στο τελευταίο ματς της βραδιάς, αποκλείοντας με 7-5, 5-7, 6-4 τον ντεφορμέ Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ήταν η 4η ήττα του 20χρονου Γερμανού, Νο5 της κατάταξης, στη φετινή σεζόν σε σύνολο 12 αγώνων (8-4).

INDIAN WELLS MASTERS DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Επιβλητικός Ντελ Πότρο –
Τα χάλια του ο Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα