Τεστ τίτλου για Στέφανο

14:16 3/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Νο1 του ταμπλό στο Estoril Open, Κέβιν Άντερσον, με μοναδικό στόχο την πρόκρισή του στα προημιτελικά του χωμάτινου θεσμού στην Πορτογαλία. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πηγαίνει με πατημένο το γκάζι από την εξαιρετική του πορεία στην Βαρκελώνη την προηγούμενη εβδομάδα και κέρδισε και τον Πάμπλο Αντουχάρ στον πρώτο του αγώνα επί Πορτογαλικού εδάφους, στον 1ο γύρο του Millenium Estoril Open.

Χωρίς να χάσει σετ

ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του πολύπειρου Ισπανού, πρώην Νο32 στην παγκόσμια κατάταξη και προκρίθηκε στην φάση των “16” του 250αριου χωμάτινου τουρνουά στην Ιβηρική χερσόνησο.

Εκεί, σήμερα Πέμπτη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον, Νο1 του ταμπλό και Νο8 στον κόσμο, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Ο “Στεφ” θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση και να υπερκεράσει τον σκόπελο του Άντερσον, ο οποίος δεν αρέσκεται να αγωνίζεται στο χώμα.

Ο αγώνας, είναι προγραμματισμένος για τις 16:30GR, με τον Έλληνα να έχει τον τίτλο του φαβορί, όμως σίγουρα αυτό να μην λέει κάτι, μιας και η κούρασή του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μάχης κόντρα στον υψηλόσωμο 31χρονο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Πέμπτης, στις 15:00GR ο Ισπανός Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα θα αναμετρηθεί με τον Βρετανό Κάμερον Νόρι, ενώ στο βραδινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η συμμετοχή του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος παίζει με τον επικίνδυνο Αργεντινό Νίκολας Κίκερ(20:00GR).

Τέλος, το ματς που κλείνει το πρόγραμμα στο Εστορίλ της Πορτογαλίας, είναι αυτό ανάμεσα στον Χιλιανό Νίκολας Τζάρι και τον Ισπανό Οζεντά Λάρα, στις 21:30GR.

MILLENIUM ESTORIL OPEN DRAW | OOP (-2h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τεστ τίτλου για Στέφανο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα