“Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου”

12:55 3/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Βρετανικό Reuters, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την κατάσταση την οποία βιώνει τον τελευταίο χρόνο με τον τραυματισμό του στον αγκώνα και τόνισε πόσο πολύ τον έχει επηρεάσει όλο αυτό…

Το πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Νόβακ Τζόκοβιτς, επισήμανε σε νέες δηλώσεις του πως πρέπει να ανακτήσει την χαμένη του αυτοπεποίθηση αν θέλει να επιστρέψει στο υψηλότερο δυνατό του επίπεδο.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters,

αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την εγχείρηση στον αγκώνα στην οποία υποβλήθηκε μετά το Αυστραλιανό Όπεν, αλλά και στα επικείμενα τουρνουά, στα οποία χρειάζεται να κάνει καλές πορείες για να ανέβει το ηθικό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος:

“Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και για αυτό κατάφερα να κάνω όλα τα παιδικά μου όνειρα πραγματικότητα, αλλά τώρα η αυτοπεποίθησή μου δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι λογικό όμως, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω κερδίσει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και πρέπει να δουλέψω σκληρά για να την ανακτήσω.

Μερικά καλά παιχνίδια και ένα καλό τουρνουά χρειάζομαι και θα κερδίσω ξανά την αυτοπεποίθησή μου. Όσον αφορά για την επιστροφή μου στην ενεργό δράση στα δυο Masters των ΗΠΑ, ήταν επιλογή μου, καθώς μου είχε λείψει το τένις, αλλά δεν ήμουν έτοιμος για αυτό.

Μετά από όλα όσα πέρασα τον τελευταίο χρόνο, αναγκάστηκα να χαμηλώσω τον πήχη των προσδοκιών μου, αλλά το κίνητρο και οι φιλοδοξίες μου παραμένουν ίδια. Μετά το Αυστραλιανό Όπεν, δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπρεπε να κάνω εγχείρηση στον αγκώνα ή όχι. Ήταν περίεργο, αλλά ευτυχώς αποφάσισα να κάνω, ήταν η σωστή επιλογή.

Τα τελευταία μου αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήθελα και αυτά τα οποία έχω συνηθίσει, αλλά ελπίζω με την σκληρή δουλειά να επιστρέψω εκεί που θέλω. Είχα μερικές δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν, αλλά καμία δεν ήταν τόσο μεγάλη πρόκληση όσο η σημερινή, θα πρέπει να αποδεχθώ όμως πως θα πρέπει να ζήσω με αυτό.

Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εμένα, δεν επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω την κατάσταση τώρα, αλλά είναι η αλήθεια επηρεάζει αυτούς τους ανθρώπους που είναι κοντά μου.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Πρέπει να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα