Wild Card ο Τσιτσιπάς για Μαδρίτη!

11:39 3/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Με επίσημη ανακοίνωσή του το Mutua Madrid Open, έκανε γνωστό πως ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε κάτοχος Wild Card για να αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του θεσμού. Ο Θανάσης Κοκκινάκης, αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στο αριστερό του πόδι…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χορηγήθηκε Wild Card για το κυρίως ταμπλό του Mutua Madrid Open!

Η Caja Magica είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της NextGen ATP, τον Έλληνα πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά,

ο οποίος στα 19 του χρόνια και βρισκόμενος στο Νο44 της παγκόσμιας κατάταξης, καλείται να αγωνιστεί στο main draw του Masters της Μαδρίτης για πρώτη φορά στην καριέρα του και να συνεχίσει να δείχνει τις ικανότητές του στην χωμάτινη επιφάνεια.

Ο νεαρός Έλληνας θα πάει στην Μαδρίτη όντας ιδιαίτερα φορμαρισμένος, λίγες ημέρες μετά τον πρώτο του ΑΤΡ τελικό στην Βαρκελώνη, όπου μόνο ο Ράφα Ναδάλ ήταν ικανός για να τον σταματήσει στην πορεία του προς τον τίτλο!

Ο Στέφανος, θα προσπαθήσει να πετύχει κάτι παρόμοιο, αυτήν την φορά αγωνιζόμενος στο Masters της Ισπανικής πρωτεύουσας. Οι διοργανωτές του θεσμού, μετά την απόσυρση του Θανάση Κοκκινάκη λόγω τραυματισμού στο αριστερό του πόδι, επέλεξαν το πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά για να δώσουν την Wild Card.

Δηλώσεις του director του Mutua Madrid Open, Μανόλο Σαντάνα:

“Λυπάμαι για τον Θανάση Κοκκινάκη και τον τραυματισμό του, του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση. Απολάμβανα να βλέπω τον Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο τουρνουά της Βαρκελώνης και εντυπωσιάστηκα από τις ικανότητές του στο χώμα, αξίζει μια θέση στο τουρνουά μας και είμαι πεπεισμένος πως θα διασκεδάσει τους φίλους του αθλήματος στην Caja Magica.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Wild Card ο Τσιτσιπάς για Μαδρίτη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα