Του αρέσουν τα δύσκολα! – VIDEO

21:07 2/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Τα περισσότερα φετινά ματς του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στο χώμα έχουν κριθεί σε τρίτο σετ και η πρεμιέρα του στο Μόναχο δεν απετέλεσε εξαίρεση κόντρα στον Γιανίκ Χάνφμαν!

Ζόρικη αρχή είχε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στο τουρνουά του Μονάχου όπου είναι ο υπερασπιστής του τίτλου.

Για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, ο 21χρονος τενίστας επικράτησε του σκληροτράχηλου Γιανίκ Χανφμαν με 6-7(12), 6-4, 6-2 και κατάφερε να προκριθεί διά πυρός και σιδήρου στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα Γερμανό, τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ.

Highlight

του αγώνα ήταν σαφέστατα ένα επικό πρώτο σετ που κρίθηκε ίσως στο συναρπαστικότερο tie break της φετινής σεζόν με τον Σάσα να σώσει έξι(!) set point του Χάνφμαν, να χάνει δύο δικά του και τελικά ο 25χρονος Γερμανός να κάνει τελικά το 1-0 που άξιζε βάσει της πολύ καλής απόδοσης που είχε πιάσει στο πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Ο Ζβέρεφ, όμως, έχει μετατραπεί φέτος σε master των ανατροπών και πήρε με αρκετή δυσκολία το δεύτερο σετ με 6-4 χάνοντας αρχικά το break που είχε πάρει στην αρχή του σετ.

Στο τρίτο σετ έβγαλε όλη την ποιότητά του στο κορτ απέναντι σε έναν Χάνφμαν που είχε χάσει πλήρως την πίστη του στη νίκη, προηγήθηκε με 5-0 και τελικά ολοκλήρωσε τη νίκη στο 6-2.

Ο Στρουφ κέρδισε τη γερμανική μονομαχία απέναντι στον Μάντεν με τον Χίον Τσανγκ να κάνει ένα φανταστικό ντεμπούτο στο χώμα διαλύοντας τον Ματίας Μπάτσινγκερ με 6-1, 6-1.

Ο φορμαρισμένος Μάρτιν Κλίζαν δυσκολεύτηκε πάρα πολύ αλλά ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Μίρζα Μπάσιτς με 4-6, 6-3, 7-5 και προκρίθηκε σε back to back προημιτελικό μετά τη Βαρκελώνη.

Τετάρτη, 2/5: 2ος γύρος Munich Open
A.Zverev (Germany) beat Hanfmann (Germany) 6-7(12) 6-4 6-2
Klizan (Slovakia) beat Basic (Bosnia) 4-6 6-3 7-5
Chung (S.Korea) beat Bachinger (Germany) 6-1 6-1
Struff (Germany) beat Madden (Germany) 6-3 3-6 6-3

Κώστας Αϊτάκης

The post Του αρέσουν τα δύσκολα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα