Τάιλι: “Το φετινό AO είναι δέκα φορές δυσκολότερο”

Ο διευθυντής του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τάιλι, μίλησε για τις προετοιμασίες που κάνουν οι άνθρωποι του τουρνουά, ενόψει της διοργάνωσης του 2022, μέσα στον Ιανουάριο.

Ο 59χρονος Αυστραλός, θεωρεί πως η διοργάνωση του επικείμενου θεσμού θα είναι δέκα φορές δυσκολότερη από την διοργάνωση του 2021, με την μετάλλαξη “Omicron” να έχει αλλάξει τις ισορροπίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η προετοιμασία μας για τη διοργάνωση του 2021, μοιάζει σαν να ήταν μια απλή βόλτα στο πάρκο, σε σχέση με όσα τραβάμε φέτος για να φέρουμε σε πέρας τη δοκιμασία μας. Ήταν δύσκολο και πέρυσι,

αλλά όχι όπως φέτος.

Υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις σε πολλούς τομείς. Είναι κάτι καινούριο αυτό που αντιμετωπίζουμε, όμως κάθε πρωί ξυπνάμε όλοι και προσευχόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μην καταρρεύσουμε, ώστε να τα καταφέρουμε.

Πέρυσι, όλοι οι αθλητές βρισκόντουσαν σε υποχρεωτική καραντίνα. Φέτος, θα μπορούν να γυρίζουν όλη την πόλη αν θέλουν, εφόσον έχουν μαζί τους αρνητικό PCR τεστ.

Αναμένουμε να δούμε και ποιες θα είναι οι αποφάσεις της Πολιτείας, για τη χρησιμοποίηση της μάσκας. Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι η φετινή κατάσταση, είναι δέκα φορές δυσκολότερη σε σχέση με την περυσινή”.

The post Τάιλι: “Το φετινό AO είναι δέκα φορές δυσκολότερο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα