Σάκκαρη: “Tεράστια τιμή να κλείνει η σεζόν με αυτόν τον τρόπο” (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη αναδείχθηκε κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για 2η σερί χρονιά στα ετήσια βραβεία που διοργανώσει ο Πανελληνίος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), με την 26χρονη να παραλαμβάνει και το βραβείο του 2020.

Στη συνέχεια η Νο6 του κόσμου, εμφανώς συγκινημένη, μίλησε τόσο για τη βράβευση, για τους στόχους της νέας σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo. 

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, κυρίως γιατί όλοι υποφέρουμε. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλη την ανθρωπότητα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη βράβευση για έναν αθλητή να κλείνει τη χρονιά

με αυτή τη βράβευση.” 

“Πραγματικά είναι τεράστια η τιμή, που κουβαλάω την Ελλάδα σε κάθε χώρα του εξωτερικού, που μπορώ και λέω στους συναθλητές μου, ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια μικρή χώρα, αλλά όλοι οι αθλητές που αγωνιζόμαστε κάθε μέρα, έχουν μια τεράστια καρδιά.”

“Επίσης θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν φέτος και πραγματικά είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς.”, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη αμέσως μετά την απονομή του βραβείου της.

Στη συνέχεια η 26χρονη μίλησε στους δημοσιογράφους για τους στόχους της νέας χρονιάς.

“Έχω πει πολλές φορές ότι δεν βάζω πότε έναν συγκεκριμένο στόχο. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στις καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Θέλω να δω τον εαυτό μου να εξελίσσεται και να δω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού την επόμενη σεζόν.”

Όσο για το κίνημα #metoo η Σάκκαρη τόνισε: “Είναι κάτι στενάχωρο. Δεν το είδε κανείς να έρχεται. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, αλλά μπορώ να καταλάβω πως αισθάνονται. Εχω πει κι εγώ πολλές φορές ότι περπατάω στο δρόμο και κοιτάζω πίσω μου γιατί φοβάμαι, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ωστόσο η δύναμη και το σθένος αυτών των γυναικών ήταν κάτι το απίστευτο.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Σάκκαρη: “Tεράστια τιμή να κλείνει η σεζόν με αυτόν τον τρόπο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα