Australian Open: Εξασφάλισε την wild card o Μάρεϊ

Μετά από τρία χρόνια ο Άντι Μάρεϊ επιστρέφει στο Australian Open, στο οποίο θα συμμετάσχει για 14η φορά στην καριέρα του, με τον πρώην Νο1 του κόσμου να εξασφαλίζει την wild card από τους διοργανωτές. 

Ο 34χρονος Βρετανός, ο οποίος πέρσι δεν ταξίδεψε στη Μελβούρη καθώς λίγο πριν από την αναχώρηση του βρέθηκε θετικός στην covid-19, μπορεί να μην έχει κερδίσει τον τίτλο στο Australian Open,

ωστόσο είναι 5 φορές φιναλίστ (2010, 2011, 2013, 2015, 2016), κάτι το οποίο επισήμανε και ο διευθυντής του τουρνουά, Κρεγκ Τάιλι.

“Ως 5 φορές φιναλίστ ο Άντι Μάρεϊ έχει τόσες πολλές αναμνήσεις στο Australian Open. Ξεχωρίζει για το μαχητικό του πνεύμα, το πάθος του και την αγάπη του για το τένις και είμαι στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσω και πάλι στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο”, είπε ο Τάιλι. 

Εκτός από τον Μάρεϊ την κάρτα ελευθέρας, στο ανδρικό ταμπλό, έχουν εξασφαλίσει οι Λούκας Πούιγ και Στέφαν Κοζλόφ, με 5 wild cards να απομένουν.

Την περασμένη Τετάρτη (21/12) η Αυστραλή Σαμ Στόσουρ πήρε την πρώτη κάρτα, από πλευράς γυναικών, κάτι που σημαίνει ότι η 37χρονη θα παίξει στο Australian Open για 20η φορά στην καριέρα της πιάνοντας στις συμμετοχές τον Αυστραλό και πρώην Νο1 του κόσμου, Λέιτον Χιούιτ.

Στορμ Σάντερς, Ρόμπιν Άντερσον, Ντιάν Παρί, Ντάρια Γκαβρίλοβα και Μάντισον Ίνγκλις έχουν εξασφαλίσει επίσης την wild card, με ακόμα δύο θέσεις να είναι ανοιχτές. 

Το Australian Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Australian Open: Εξασφάλισε την wild card o Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα