Australian Open: Έφτασαν οι πρώτοι στην Αυστραλία

Μπόρνα Τσόριτς και Ντένις Σαποβάλοφ, είναι οι πρώτοι παίκτες που προσγειώθηκαν στην Αυστραλία. Μπορεί οι πρώτες πτήσεις τσάρτερ να είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα (28/12), ωστόσο οι δύο παίκτες είναι ήδη στην Αυστραλία.

Πρώτος ήταν ο πρώην Νο12 του κόσμου Μπόρνα Τσόριτς, ενώ τον Κροάτη ακολούθησε ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος έφτασε την Πέμπτη (22/12). 

Ο Τσόριτς έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο, ενώ ο Σαποβάλοφ προέρχεται από τη συμμετοχή

του στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπο Ντάμπι, όπου και κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας στον αγώνα κατάταξης του Ράφα Ναδάλ. 

Το θετικό για τον Καναδό είναι ότι τελικά, όπως όλα δείχνουν, απέφυγε το “κύμα” των θετικών κρουσμάτων από το τουρνουά, καθώς θυμίζουμε ότι Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Μόγια, Ονς Ζαμπέρ και Μπελίντα Μπέντσιτς βρέθηκαν θετικοί στην covid-19.

Οι κανόνες του Australian Open ορίζουν ότι όλοι οι παίκτες, αλλά και όλη ομάδα τους θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ PCR εντός 72 ωρών πριν πετάξουν για Σίδνεϊ ή Μελβούρνη. Το ίδιο θα συμβεί και κατά την άφιξή τους, όπου θα περάσουν στην απομόνωση μέχρι να επιβεβαιωθεί το αρνητικό αποτέλεσμα. 

Οι επόμενοι που αναμένονται να φτάσουν στην Αυστραλία, την ερχόμενη Δευτέρα (27/12) είναι η Σιμόνα Χάλεπ, ο Ματέο Μπερετίνι με την σύντροφό του Αίλα Τομλιάνοβιτς, αλλά και ο Κάπερ Ρουντ, ενώ την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι συνεχόμενες αφίξεις παικτών. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Australian Open: Έφτασαν οι πρώτοι στην Αυστραλία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα