Διπλή πρόκριση για Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην Γκίζα, για 2η σερί εβδομάδα, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει διπλή πρόκριση τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά. 

Η Νο604 του κόσμου και Νο1 του ταμπλό στο τουρνουά των 15.000$ της Αιγύτπτου, εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του μονού επικρατώντας με 6-3, 7-6(5) της Ιταλίδας, Αντέλε Μπουράτο μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε για 2 ώρες και 12 λεπτά. 

Μάλιστα στο 2ο set η Σακελλαρίδη βρέθηκε πίσω στα games

με 5-3, ωστόσο κατάφερε να βρει break τη στιγμή που η Μπουράτο σέρβιρε για το 1-1, ενώ στο tie-break έκανε μια ακόμα μεγάλη ανατροπή μετατρέποντας το 1/4 σε 7/5.

Αμέσως μετά ακολούθησε το διπλό, εκεί όπου έχοντας ως παρτερνέρ τη Ρωσίδα, Μαρία Σολόκοβα επικράτησαν των Νο1 του ταμπλό, Βικτώρια Πεντρένκο (Ουκρανία) και Αναστάσια Ζολοτάρεβα (Ρωσία) με 7-5, 6-2. 

Με τη νίκη αυτή Σακελλαρίδη και Σολόκοβα πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Σαββάτου, με την Ελληνίδα τενίστρια να σημειώνει την 7η σερί νίκη της στα διπλά, μετά από την εξαιρετική παρουσία που είχε την περασμένη εβδομάδα στην Γκίζα όπου κατέκτησε και τον τίτλο. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Διπλή πρόκριση για Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα